Arkadaşlar selam video editleme ve render işerim için aşağıdaki iki RAM'den birisini alacaktım fakat Ankart'ın uyumluluk listesinde yer almıyorlar. Sizlerin önerisi ve tavsiyesi nedir? 2x32 64 GB hangi RAM'i almalıyım? Uyumluluk listesinde yer almıyorlarsa o zaman 4x16 64GB modelleri mi kullanmam daha sağlıklı olur? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Almak üzere olduğum fakat uyumluluk listesinde yer almayan RAM'ler;
Benim sistemimde yer alan RAM'ler de anakartın uyumluluk listesinde yoktu ancak sorunsuz çalışıyorlar.
Almak üzere olduğunuz RAM'lerde problem çıkacağını düşünmüyorum ve CL 16 olan 3600 MHz RAM'lerde çok da seçeneğiniz yok 64 GB konusunda bu da o RAM'leri zorunlu kılıyor gibi.
Benim sistemimde yer alan RAM'ler de anakartın uyumluluk listesinde yoktu ancak sorunsuz çalışıyorlar.
Almak üzere olduğunuz RAM'lerde problem çıkacağını düşünmüyorum ve CL 16 olan 3600 MHz RAM'lerde çok da seçeneğiniz yok 64 GB konusunda bu da o RAM'leri zorunlu kılıyor gibi.
Bazı yorumlarda mavi ekran verdi sorun çıkardı veya uyumluluk listesinde ki ramleri tercih edin gibi yazılar okuyorum ama dediğiniz gibi 64GB için çok bir alternatifim yok sanırım.