S SpaydiÇakması Femtopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, anakart alacağım üst segment fakat kararsız kaldım bilgi eksikliğimden dolayı. ASUS ROG STRIX X670E-E mi daha iyi yoksa, ASUS ROG STRIX X670E-F mi? Sadece ikisi içinden değerlendirin Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2023
Arkadaşlar merhaba, anakart alacağım üst segment fakat kararsız kaldım bilgi eksikliğimden dolayı. ASUS ROG STRIX X670E-E mi daha iyi yoksa, ASUS ROG STRIX X670E-F mi? Sadece ikisi içinden değerlendirin Teşekkürler...
TheBlein Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 445 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Sağlığı ve Güvenliği 30 Temmuz 2023 #2 SpaydiÇakması dedi: Arkadaşlar merhaba, anakart alacağım üst segment fakat kararsız kaldım bilgi eksikliğimden dolayı. ASUS ROG STRIX X670E-E mi daha iyi yoksa, ASUS ROG STRIX X670E-F mi? Sadece ikisi içinden değerlendirin Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Reddit x670e-e vs x670e-f hocam Reddit sitesinde okuduğum kadarıyla performans olarak bir fark yok diyor ikisi de çok güçlü anakartlar. Bende X670E-F aldım PC topluyorum X670E-E gerek yok bence F olanda gayet iyidir.
SpaydiÇakması dedi: Arkadaşlar merhaba, anakart alacağım üst segment fakat kararsız kaldım bilgi eksikliğimden dolayı. ASUS ROG STRIX X670E-E mi daha iyi yoksa, ASUS ROG STRIX X670E-F mi? Sadece ikisi içinden değerlendirin Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Reddit x670e-e vs x670e-f hocam Reddit sitesinde okuduğum kadarıyla performans olarak bir fark yok diyor ikisi de çok güçlü anakartlar. Bende X670E-F aldım PC topluyorum X670E-E gerek yok bence F olanda gayet iyidir.