ROG Swift PG42UQ monitör hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yer
sakarya/akyazı
Daha fazla  
Monitör
ROG Swift PG42UQ

ROG Swift PG42uq​

Monitör hakkında düşünceleriniz nelerdir? FPS "CoD, PUBG, CS:GO" ve diğer oyunlar için "hikaye tabanlı vs" kaliteli ve güzel yatırım olur mu sizce ileriye dönük sonuçta bir kez alınıyor tahmini fiyat -25-35k arası deniliyor.
İşlemci olarak i9 13900K ile Z790 düşünüyorum RTX 3080 var elimde ileride 5xxx serisi ekran kartları çıkınca onlarla güncelleyeceğim.
Not: Gerçi şu da var normal bir FSP oyuncusu olarak 24 inç ideal 4K için Max 27-28 inç olması gereken iken 42inç monitör nasıl olur ki alışması da zaman alır sanırım.
Not aklımda şu monitör vardı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
OLED monitörleri yüksek bütçesi olanlara beklemelerini söylüyoruz. Bana sorarsan çağ atlatan bir ürün. Ekrandaki zenginliği hissediyorsun. Yatırım amaçlı ve uzun vade kullanımlı olarak üzmeyecektir. Hard FPS oyuncuları için belki önermeyebiliriz. Fakat monitöre doymak isteyenlerin tercih edeceği bir ürün.
Boyut olarak da o kadar korkutmuyor. Bana buradan bakınca çok normal gözüküyor.

Şu an yeni sistem topluyorum hocam elimde yalnızca RTX 3080 ve 1200W PSU var ileriye dönük en güncel en iyi sistemi toplamaya çalışıyorum bu monitörde yeni ve oldukça hoş eğer ülkeye yaza doğru gelirse sistemi yazın değil eylül gibi toplarım o zama da Intel 13. serisinin daha üst işlemcilerini çıkarır onlardan da alabilirim ama şu an aklımda i9 13900K var.
Sanırım tek seçenek haziran Temmuz ayını beklemek.
24inc kullanıyorum ona nazaran biraz büyük ama oturma yerleştirme mesafesini baz alırsak.
24 inç e 45cm mesafeden hükmedebiliyorsunuz.
42 inç e 90-100cm mesafeden gayet iyi yeterli bir açı olacağını FPS açısından da pek sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum alışmak zaman alır evet CoD- CS:GO gibi ani reflex oyunlarında biraz alışmak zor olacak diye bende düşünüyorum açıkçası.
Yani bir benzeri örnek bu video açıklayıcı olabilir bende yeni araştırıyorum gayet hoş gibi
Özellikle 8. dakikasına bakınız videonun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konsol oyunculuğu olarak konuya baksak ilk diyeceğim şey büyük ekran almak net tercihim olur. Sürekli sistem yükselten biriysen alabildiğin en iyi monitörü alman avantaj olacaktır. Monitör en zor değişen parça çünkü. Daha bu baktığımız ürünler ülkemize gelmedi ve global olarak yaygınlaşmadı. Sene sonuna kadar çıkan ürünlerin yerine alternatif boyutlarda ki modelleri de çıkma olasılığı yüksek olacaktır.

Hocam benim de niyetim o zaten şu an yeni topluyorum sistem her bileşeni en güncel en iyi olanından almak istiyorum ki bunlarımin 5-6 sene kullanacağım.
Örneğin: GTX 1060 6 GB - i7 7700K sistemim var şu an 2017'den beri beni götürüyor kimin 3-4 sene daha götüreceğinden eminim.
Şu anki sistemim de öyle olsun istiyorum o yüzden anakart ROG Z790 işlemci i9 13900K seçiyorum monitörü sistemi topladıktan sonra alacağım en sona bırakıyorum onu ki alternatifleri değerlendireyim yoksa bu monitöre neden 30k gibi uçuk bir rakam vereyim.

Şimdi bekleyelim mi alalım mı anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…