ROG Temalı örnek çalışma

Makaleler
149
Örnek çalışmamdır, deneme ve demo amaçlıdır.

Boyut: 1920x1080.
Font: High speed.

çalışmam.png

Tavsiye veya öneriye açığım.

Örnek çalışmamdır, deneme ve demo amaçlıdır.

Boyut: 1920x1080.
Font: High speed.

Eki Görüntüle 998920
Tavsiye veya öneriye açığım.
ROG denince aklıma karanlıkta parlayan bir simge geliyor ama bu çalışmada degrade ile boyanmış bir ROG simgesi görüyorum. Bunda bir sıkıntı yok ama degrade çok yapmacık durmuş. Ayrıca Font fütürist değil, eğlence dediğimiz tipten olmamış ve sol üstte bulunan font yakışmamış.

@Şükrü Ali Ögel Sanırım kullandığın foto bu, üzgünüm ama böyle duvar kağıtları yaparak gelişemezsin. Anladığım kadarı ile az da olsa araç kullanımını öğrenmizsin. Youtube üzerinden Lighting, shadow gibi basit eğitimleri öğrenmeni tavsiye ederim, alta bir kaç kanal bıraktım.
1619727410528.png

Tavsiye ettiğim kanallar :

Son düzenleme:
ROG denince aklıma karanlıkta parlayan bir simge geliyor ama bu çalışmada degrade ile boyanmış bir ROG simgesi görüyorum. Bunda bir sıkıntı yok ama degrade çok yapmacık durmuş. Ayrıca Font fütürist değil, eğlence dediğimiz tipten olmamış ve sol üstte bulunan font yakışmamış.

@Şükrü Ali Ögel Sanırım kullandığın foto bu, üzgünüm ama böyle duvar kağıtları yaparak gelişemezsin. Anladığım kadarı ile az da olsa araç kullanımını öğrenmizsin. Youtube üzerinden Lighting, shadow gibi basit eğitimleri öğrenmeni tavsiye ederim, alta bir kaç kanal bıraktım.
Eki Görüntüle 998987
Tavsiye ettiğim kanallar :
Udemy üzerinden kurs alıyorum bunlar daha çok öylesine yaptıklarım.

Tavsiyen için sağ ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı