ROG Tytan G30'a GTX780 Ti Ekran Kartı

Aküb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Asus Tytan G30AB-TR006S almaya karar verdim. Yalnız GTX760 Ekran kartı beni tatmin etmeyeceği için GTX780 Ti almaya karar verdim. Bu ekran kartını G30'a takabilir miyim?

Tabi takarsın. Ama masraflı olur senin için nerden baksan 7500TL civarı bir paran gidecek. Tavsiyem o paraya güzelce Haswell Refesh bir sistem topla.

İlle de tytan diyorsan yeni çıkacakları bekle G30 a vermeye değmez.

Yeni tytanların ne zaman çıkacağını biliyor musunuz?

@Ali Kaan Ünal tytan almayın ederinin çok üstünde fiyatları toplamaya yönelin bütçenizi belirtin karşılıgını vericek sistemi önerelim .

Boşu boşuna masraf yapma git pc topla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim farkındayım fakat tytan'nın tasarımını çok beğeniyorum. Hem para benim için dert değil.

@Silinen üye o kasa makyajının altında baya sıradan bir kasa var illa görselligi için bunu tercih ediyorsanız piyasada çok güzel kasalar var bakın onlarada olmadı yurtdışında daha çok çeşit var sipariş edebilirsiniz sonuçta sistemden beklentinizi kasa karşılamıcak ,bütçe sorun degilse 4k 'dan başkasına bakmayın böyle bir görsel kalite yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…