ROG Zephyrus 12700H mi, Pulse GL66 mı?

mühendis hanım

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde iki seçenek var.
Birincisi (yurt dışından getirildi):

MSI Pulse GL66 Intel Core i7 12700H NVIDIA GeForce RTX3070 16 GB RAM 8 çekirdek 2TB HDD 512 GB SSD Windows 11
37.500 TL

İkinci seçenek:
ASUS ROG Zephyrus Intel Core i7 12700H NVIDIA GeForce RTX4050 120watt 16 GB RAM 6 çekirdek 512 GB SSD FreeDOS 38.000 TL

Sizce hangi seçenek daha makul?
(Hem yazılım kodlama alanında hem de oyun oynamak için kullanacağım.)

MSI hiç sevmem ama hakkını vereyim dolu dolu cihaz olmuş daha ne olsun

Pulse serisi hakkında bilgim yok ama tavsiye edilmiyor, donanım olarak daha güçlü ancak ikisi de fiyatını hak etmiyor. Seçenekler dışına çıkamaz mısınız?

Pulse serisi hakkında bilgim yok ama tavsiye edilmiyor, donanım olarak daha güçlü ancak ikisi de fiyatını hak etmiyor. Seçenekler dışına çıkamaz mısınız?
Merhaba benim konu hakkında pek fikrim yok açıkçası. Piyasa fiyatları da malum bu özelliklerde bu fiyatlar normal gibi gelmişti. Pulse serisi neden tercih edilmiyor bi bilginiz var mı acaba? Ya da siz ne önerirsiniz bu fiyatlarda?

MSI hiç sevmem ama hakkını vereyim dolu dolu cihaz olmuş daha ne olsun
Siz neden sevmiyorsunuz MSI'yı acaba sorunlu bir bilgisayar mı daha önce kullandınız mı?

yok sorunlu vs diye değil tasarım olarak hoşuma gitmiyor. ROG serisini çok seviyorum ama donanım kötüyse kötü derim.

yok sorunlu vs diye değil tasarım olarak hoşuma gitmiyor. ROG serisini çok seviyorum ama donanım kötüyse kötü derim.
Ne yalan söyleyim tasarım olarak rog serisine bayılıyorum gerçekten ama donanım da önemli olunca abim ısrarla msı diyor bende başkalarına sorayım fikir alayım dedim.

Ne yalan söyleyim tasarım olarak rog serisine bayılıyorum gerçekten ama donanım da önemli olunca abim ısrarla msı diyor bende başkalarına sorayım fikir alayım dedim.
Yani ben genelde ROG için bütçemi zorluyorum ki Masaüstü Bilgisayarımdaki bileşenleri vs ROG aldım. Laptop olsa yine zorlardım açıkçası ama RTX 4060'lı ROG olsa düşünmezdim şahsen.

Bütçeniz maksimum ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…