ROG Zephyrus G14 vs Gigabyte AERO 15 OLED vs MSI Creator M16

cagataygokgoz

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, bugüne kadar hep ultrabook kullanan birisi olarak ekran kartlı bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum.

Seçeneklerim şunlar:

Asus ROG Zephyrus G14 https://www.hepsiburada.com/asus-ze...nt=HBCV00000FWOWT&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

Gigabyte Aero 15 Gigabyte Aero 15 Oled KC i7-10870H 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX3060 Samsung AMOLED 4K Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

MSI Creator M16 MSI Creator M16 A11UD-665TR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

4K Ekranlı olması nedeniyle Gigabyte Aero 15 seçeneği üzerinde duruyorum. Malzeme kalitesi ve dayanıklılık açısından hangisini önerirsiniz? MSI Creator M16, Z16 serisinin alt modeli olarak yeni piyasaya çıkmış resmi sitesi haricinde hiç bir yerde bilgi, inceleme yok. Onun da askeri dayanıklılık standardı, altın oran ekran, kavisli çerçeve ve 1TB SSD olması iyi. Asus ROG Zephryus serisi çok methediliyor ancak harf tasarımını beğenmedim açıkçası. Daha önce bu markaların bilgisayarlarını kullanmadım. Fujitsu, Acer, HP, Microsoft, Apple, Huawei kullandım. En memnun kaldığım Huawei oldu.

Diğer önerilerinize de açığım. QHD ya da 4K olacak.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI 13 Flip Evo aldım. Dokunmatik, çadır modu var, kalemli, kasası üst düzey şarjı 7 saat gidiyor, ancak ekran kartı yok ve Full HD. Şarja, klavye rahatlığına ve taşınabilirliğe önem verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…