Genel anlamda oyun için kullanacağım hocam okula gidip gelirken kullanırım illaki fakat evde masada kullanırken harici monitör var (laptop ekranını pek kullanmıyorum monitördeyken)
ASUS ROG STRIX G513QM-HQ358 öneririm kesinlikle, bu modelin alt modellerinden birisini kullanıyorum, bana mısın demedi. Zaten diğerlerine nazaran daha hafif ve görünümü de güzel.
Asus ROG Zephyrus G15 var hem okulda hem oyun icin cok rahat kullaniyorum. Zephyrus olani öneririm oyun oynarken kasa diger Leptoplara göre daha sicak oluyor fakat monitöre baglayip ayri klavye maus ile oynuyorsan bir sorun degil ben de o sekilde kullaniyorum oyun oynarken.
Oyun için ROG Zephyrus önermem çünkü ekran kartının TDP değeri düşük oluyor ROG Strix'e göre. Bunu yapmalarının sebebi ise hem uzun süre pilde kullanım sunmak istemeleri hem de ısınma olmaması için.
Gündelik kullanım için ROG Zephyrus iyidir. Fakat ağır işlerde veya oyunlarda ROG Strix çok çok daha iyi olacaktır.
Oyun için ROG Zephyrus önermem çünkü ekran kartının TDP değeri düşük oluyor ROG Strix'e göre. Bunu yapmalarının sebebi ise hem uzun süre pilde kullanım sunmak istemeleri hem de ısınma olmaması için.
Gündelik kullanım için ROG Zephyrus iyidir. Fakat ağır işlerde veya oyunlarda ROG Strix çok çok daha iyi olacaktır.