Roleplay unsurları Discord Keşif ve Partnerlik gibi şeyleri engeller mi?

504940

Centipat
Selamlar aktif bir oyun topluluğunun yöneticisiyim ve Teamspeak 3'ten Discord'a geçiş yapmayı düşünüyoruz. Kişisel olarak Discord kullandığımdan dolayı bir kaç arkadaşımla şablon oluşturduk ve sunucu güvenliği amacıyla son bir kaç günümü BOT kodlayarak geçiriyorum anlayacağınız büyük bir proje düşünüyoruz. Şablonun en alt bölümünde gizli bir şekilde onay sistemiyle erişilebilen bir Roleplay kısmı oluşturduk. Topluluğumuzda çokça Rol yapan insan var ve şahsi olarak ben ve diğer yöneticilerde rol yapmaktan keyif alıyoruz özellikle benim oynadığım rol sunucularında 7.000 - 8.000 saat kadar oynama sürelerim var. Kişi dış görünüş özelliklerini tanımlamak için belirli roller mevcut bunun dışında da Discord politikaları neticesinde erotik roller yasak. Spoiler'daki roller ilerleyen dönemde Keşif ve Partnerliğe engel olur mu Discord bunları +18 olarak algılar mı? Normalde algılamayacağını düşünüyordum fakat bir arkadaşımın algılar demesi üzerine konu açma gereği duydum eğer algılarsa Roleplay kısmının farklı bir sunucuya aktarımını sağlayacağız şimdiden cevaplar için teşekkürler.

1671149479577.png

1671149551522.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı