Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.961 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek Dün 20:41 #1 Arkadaşlar kullandığım roll on bitti. Sizce roll on ile devam mı etmeliyim yoksa deodorant mı almalıyım?
Arkadaşlar kullandığım roll on bitti. Sizce roll on ile devam mı etmeliyim yoksa deodorant mı almalıyım?
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.504 Çözümler 15 Dün 20:46 #2 Koltuk altı için roll on, vücut için deodorant kullanılır.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.963 Makaleler 6 Çözümler 32 Dün 20:48 #3 Ben her zaman koltuk altı için roll on kullanıyorum koku için ise parfüm yoksa deodorantın kokusu karışıyor.
Ben her zaman koltuk altı için roll on kullanıyorum koku için ise parfüm yoksa deodorantın kokusu karışıyor.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.961 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek Dün 20:49 #4 Deodorant stickler nasıl peki? Ne farkı var? fushigurotoji dedi: Ben her zaman koltuk altı için roll on kullanıyorum koku için ise parfüm yoksa deodorantın kokusu karışıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de parfüm kullanıyorum hocam koltuk altım için de roll on kullanıyordum.Kullandığım parfümün deodorant stick hali var.Ondan dolayı sordum.
Deodorant stickler nasıl peki? Ne farkı var? fushigurotoji dedi: Ben her zaman koltuk altı için roll on kullanıyorum koku için ise parfüm yoksa deodorantın kokusu karışıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de parfüm kullanıyorum hocam koltuk altım için de roll on kullanıyordum.Kullandığım parfümün deodorant stick hali var.Ondan dolayı sordum.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.724 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:04 #5 Godlixy dedi: Deodorant stickler nasıl peki? Ne farkı var? Ben de parfüm kullanıyorum hocam koltuk altım için de roll on kullanıyordum.Kullandığım parfümün deodorant stick hali var.Ondan dolayı sordum. Genişletmek için tıkla... Deodorant stick roll on ile aynı işlevi görüyor katı oluyor sadece. Ben Old Spice'ınkini kullanıyorum onu önerebilirim.
Godlixy dedi: Deodorant stickler nasıl peki? Ne farkı var? Ben de parfüm kullanıyorum hocam koltuk altım için de roll on kullanıyordum.Kullandığım parfümün deodorant stick hali var.Ondan dolayı sordum. Genişletmek için tıkla... Deodorant stick roll on ile aynı işlevi görüyor katı oluyor sadece. Ben Old Spice'ınkini kullanıyorum onu önerebilirim.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.961 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek Dün 21:09 #6 Mordo RS dedi: Deodorant stick roll on ile aynı işlevi görüyor katı oluyor sadece. Ben Old Spice'ınkini kullanıyorum onu önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kokusu nasıl? Fazla yoğunsa parfümümle karışınca kötü olabilir.
Mordo RS dedi: Deodorant stick roll on ile aynı işlevi görüyor katı oluyor sadece. Ben Old Spice'ınkini kullanıyorum onu önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kokusu nasıl? Fazla yoğunsa parfümümle karışınca kötü olabilir.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.724 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:38 #7 Godlixy dedi: Anladım hocam. Kokusu nasıl? Fazla yoğunsa parfümümle karışınca kötü olabilir. Genişletmek için tıkla... Kokusu parfüm gibi ama koltuk altına sürüldüğü için parfüm ve deodorant gibi yayılmıyor. Captain modeli var en hafifi o sanırım.
Godlixy dedi: Anladım hocam. Kokusu nasıl? Fazla yoğunsa parfümümle karışınca kötü olabilir. Genişletmek için tıkla... Kokusu parfüm gibi ama koltuk altına sürüldüğü için parfüm ve deodorant gibi yayılmıyor. Captain modeli var en hafifi o sanırım.