Roller Coaster'a bindiniz mi?

509401

Hectopat
Merhaba roller coasterlardan korkar misiniz? Ben daha yeni bindim şimdi ben bağırmadım fakat benim korku çeşidi çok farklı herhalde bir tek bende vardır şimdi bilmem kaç kilometreye gittiğimiz için bana çarpma hissi oluyor raylara çok yakın yani ben çarpma riskinden korkuyorum herhalde bu korku tipi bir tek bende var, bağıanları da anlamıyorum ben bağıracak zaman bulamıyorum. Siz bindiniz mi deneyiminiz nasıldı korktunuz mu?

Evet binmiştim ve eğlenceliydi. Kayseri'de Mazakaland'de ejderli bir şeye binmiştim küçükken, bayağı güzeldi korku olarak pek korkutmadı ancak eğer başını aşağıya azıcık bile eğersen anında gelen baskı hissi gerçekten sinir bozucuydu bundan dolayı hep başımı yukarıya sabitledim.

Bağıran konusunda da çok rahatsız edici geliyor tam da ilginç bir deneyim yaşarken gelen ses.

Aynen şu şekildeydim. Çok eğlenceli ama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…