Çözüldü Rolling release nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Arch buna çok güzel bir örnektir. Sık ve hızlı güncelleme alırlar. Çökme ihtimalleri vardır ve yeni sürüm çıkarmazlar, yükselmeyi güncellemelerle sağlarlar.
Fazla bug olmuyor mu ?
Ben Arcoyu 1 Şubat 2020'den beri kullanıyorum. KDE'de kopyala-yapıştırda bug oldu. Onun dışında bug görmedim. Kullandığım masaüstleri ve pencere yöneticileri : Openbox, XMonad , XFCE, Cinnamon, LXQT, KDE ve Awesome.

Rolling release her zaman unstable olmaz, her güncellemeyi çıkar çıkmaz almak zorunda değildir. Rolling release olup branşları olan dağıtımlarda vardır. Insanların aklındaki rolling release kavramı pek oturmamış da belirtmek istedim.
Fazla bug olmuyor mu ?
Dağıtımdan dağıtıma değişir. Mesela Arch Linuxde buglarla çok sık karşılaşılırken void,gentoo gibi dağıtımları bir kere kurup 10 yıldan fazla kullanan insanlar var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı