eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #1 ROM atyordum hafıza birden 9GB'a düştü. Ne yapmam lazım? @Umut Nas
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.815 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #2 Attığınız ROM'un partition 9Gb olarak ayarlanmıştır muhtemelen, telefon marka model verirseniz araştıralım. Artı 0 Eksi
Attığınız ROM'un partition 9Gb olarak ayarlanmıştır muhtemelen, telefon marka model verirseniz araştıralım.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #3 Intervice dedi: Attığınız ROM'un partition 9Gb olarak ayarlanmıştır muhtemelen, telefon marka model verirseniz araştıralım. Genişletmek için tıkla... Şu an stock ROM kurdum düzeldi. ArrowOS kuruyordum önceden kurunca böyle olmamıştı. Redmi Note 8. Az sonra okula gideceğim gelince tekrar bakarım. @Umut Nas kurmadan önce wipe kısmından neleri silmem gerek? Son düzenleme: 14 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Intervice dedi: Attığınız ROM'un partition 9Gb olarak ayarlanmıştır muhtemelen, telefon marka model verirseniz araştıralım. Genişletmek için tıkla... Şu an stock ROM kurdum düzeldi. ArrowOS kuruyordum önceden kurunca böyle olmamıştı. Redmi Note 8. Az sonra okula gideceğim gelince tekrar bakarım. @Umut Nas kurmadan önce wipe kısmından neleri silmem gerek?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #4 eater dedi: kurmadan önce wipe kısmından neleri silmem gerek? Genişletmek için tıkla... Hepsini seçebilirsiniz. SD kart harici tabii ki Artı 0 Eksi
eater dedi: kurmadan önce wipe kısmından neleri silmem gerek? Genişletmek için tıkla... Hepsini seçebilirsiniz. SD kart harici tabii ki
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #5 Umut Nas dedi: Hepsini seçebilirsiniz. SD kart harici tabii ki Genişletmek için tıkla... Öyle yapinca telefona bir şey atamiyorum. Mecbur Stock geçiyorum. Bir sey silmeden kurunca da artik kalmis gibi geliyor. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Hepsini seçebilirsiniz. SD kart harici tabii ki Genişletmek için tıkla... Öyle yapinca telefona bir şey atamiyorum. Mecbur Stock geçiyorum. Bir sey silmeden kurunca da artik kalmis gibi geliyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #6 eater dedi: Öyle yapinca telefona bir şey atamiyorum Genişletmek için tıkla... Öyle yaptıktan sonra reboot sekmesinden recovery seçip TWRP'yi yeniden başlatın sonra format data yapın ve dosyayı atın. Artı 0 Eksi
eater dedi: Öyle yapinca telefona bir şey atamiyorum Genişletmek için tıkla... Öyle yaptıktan sonra reboot sekmesinden recovery seçip TWRP'yi yeniden başlatın sonra format data yapın ve dosyayı atın.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #7 Umut Nas dedi: Öyle yaptıktan sonra reboot sekmesinden recovery seçip TWRP'yi yeniden başlatın sonra format data yapın ve dosyayı atın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeyim sabah. Internal Storage hariç hepsini silsem ve ArrowOS'u flashlasam bilgisayar olmadan duzgun kurar mi? Son düzenleme: 15 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Öyle yaptıktan sonra reboot sekmesinden recovery seçip TWRP'yi yeniden başlatın sonra format data yapın ve dosyayı atın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeyim sabah. Internal Storage hariç hepsini silsem ve ArrowOS'u flashlasam bilgisayar olmadan duzgun kurar mi?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #8 eater dedi: Internal Storage hariç hepsini silsem ve ArrowOS'u flashlasam bilgisayar olmadan duzgun kurar mi? Genişletmek için tıkla... Evet, dediğinizi yapabilirsiniz. Arrow yerine Pixel Experience deneyin hocam. Artı 0 Eksi
eater dedi: Internal Storage hariç hepsini silsem ve ArrowOS'u flashlasam bilgisayar olmadan duzgun kurar mi? Genişletmek için tıkla... Evet, dediğinizi yapabilirsiniz. Arrow yerine Pixel Experience deneyin hocam.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #9 Umut Nas dedi: Evet, dediğinizi yapabilirsiniz. Arrow yerine Pixel Experience deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... 1GB gözüküyor doğru mu? Android 13. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Evet, dediğinizi yapabilirsiniz. Arrow yerine Pixel Experience deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... 1GB gözüküyor doğru mu? Android 13.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #10 eater dedi: 1GB gözüküyor doğru mu? Android 13. Genişletmek için tıkla... 1,5 GB olması gerek. Dosya bu: Xiaomi Redmi Note 8/8T (ginkgo) - Pixel Experience Xiaomi Redmi Note 8/8T (ginkgo) - Pixel Experience download.pixelexperience.org Artı 0 Eksi
eater dedi: 1GB gözüküyor doğru mu? Android 13. Genişletmek için tıkla... 1,5 GB olması gerek. Dosya bu: Xiaomi Redmi Note 8/8T (ginkgo) - Pixel Experience Xiaomi Redmi Note 8/8T (ginkgo) - Pixel Experience download.pixelexperience.org