ROM atmak tam olarak nedir?

ROM'la gelir mi hocam bana bunun sorusu lazım. TR de hiç Yoksa herhangi bir şekilde eklemem imkamsızmı

Donanım olarak olmayan bir şey yazılım ile gelmez. Cihazı bende kullanıyorum. Kullanmasak bile biraz araştırma ile NFC sensörü olmadığını anlarsın. Bunun için mi ROM atmayı denedin? Keşke önceden deseydin anlatırdık.

Denemedim daha bölgeden bölgeye nfc değişiklik gösteriyormuş başka bölge rom yüklersem gelir dediler başka konuda yada ben öyle anladım bilmiyorum ama daha yüklemedim indirdim ama telefona

Denemedim daha bölgeden bölgeye NFC değişiklik gösteriyormuş başka bölge ROM yüklersem gelir dediler başka konuda ya da ben öyle anladım bilmiyorum ama daha yüklemedim indirdim ama telefona

Bak işte dediğim olay farklı. Diyelim cihazda NFC desteği var ancak çalışmıyor. Bunun iki nedeni olabilir ya donanım olarak arızalı tamir olacak ya da donanım olarak problemi yok fakat çalışmıyor. Bir ihtimal evet yazılımsal olabilir. Ancak dediğim gibi kullandığın cihazda NFC desteği yok. Yani fiziksel olarak elde tutacağın bir donanımı olmadığı için yapacağın bir şey de yok.

Tamamdır teşekkürler bir sorum daha 64 gb sd kart alsam telefonu dahili olarak sıfırlasam telefonun kendi depolamasında sadece sistem olsa olurmu nasıl yaparım

Tamamdır teşekkürler bir sorum daha 64 GB SD kart alsam telefonu dahili olarak sıfırlasam telefonun kendi depolamasında sadece sistem olsa olur mu nasıl yaparım?

Oynadığın oyunların, programların ve kişisel ses, resim, video gibi bilgileri aynı işlem için yapabilirsin. Ancak sistemde olması gerken oyunlar ve programlar olduğu için yarı yarı paylaşılır. Bu durumda da mutlaka SD kartın kaliteli donanıma sahip olması gerekli. Hem güvenlik açısından hem de performans açısından önemlidir. Örnek Samsung EVO SD kartlarını tercih edebilirsin. Zaten 64 GB rahatlıkla karşılıyor telefon. Ayrıca RAM kullanımını da eğer depolama olarak sıkıntı yaşıyorsan stabil olan değere indirmeni tavsiye ederim.

İnternetten alamam marketlere gelen bir sd kart tavsiyeniz olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…