YALNIZKEREM Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #1 Ben telefonuma ROM atmak istedim. PC'den telefona ROM'u attığımda böyle oluyor. Nasıl düzelteceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2025
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.231 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 2 Ocak 2025 #2 YALNIZKEREM dedi: Ben telefonuma ROM atmak istedim. PC'den telefona ROM'u attığımda böyle oluyor. Nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 2387107 Genişletmek için tıkla... Wipe data yes yapın. Artı 0 Eksi
YALNIZKEREM dedi: Ben telefonuma ROM atmak istedim. PC'den telefona ROM'u attığımda böyle oluyor. Nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 2387107 Genişletmek için tıkla... Wipe data yes yapın.
KS KS YALNIZKEREM Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Wipe data yes yapın. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi pişman oldum format dedim TWRP'yi sildi şu an işletim sistemi açıldı OEM kilidini açayım dedim download modunda kaldı şimdi Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Wipe data yes yapın. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi pişman oldum format dedim TWRP'yi sildi şu an işletim sistemi açıldı OEM kilidini açayım dedim download modunda kaldı şimdi
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.231 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 2 Ocak 2025 #4 YALNIZKEREM dedi: Ben şimdi pişman oldum format dedim TWRP'yi sildi şu an işletim sistemi açıldı OEM kilidini açayım dedim download modunda kaldı şimdi. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız? Artı 0 Eksi
YALNIZKEREM dedi: Ben şimdi pişman oldum format dedim TWRP'yi sildi şu an işletim sistemi açıldı OEM kilidini açayım dedim download modunda kaldı şimdi. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız?
KS KS YALNIZKEREM Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #5 Heribert Yavuz dedi: Ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... ROM atmak için OEM kilidini açtım geri kapatmak istedim böyle oldu. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-01-02 191824.png 656,6 KB · Görüntüleme: 129 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... ROM atmak için OEM kilidini açtım geri kapatmak istedim böyle oldu.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.231 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 2 Ocak 2025 #6 YALNIZKEREM dedi: ROM atmak için OEM kilidini açtım geri kapatmak istedim böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Cihaza stock ROM kurmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
YALNIZKEREM dedi: ROM atmak için OEM kilidini açtım geri kapatmak istedim böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Cihaza stock ROM kurmanız gerekiyor.
KS KS YALNIZKEREM Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #7 Heribert Yavuz dedi: Cihaza stock ROM kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef kurulmuyor dowoland mode gecmiyor bu ekranda kaldı. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Cihaza stock ROM kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef kurulmuyor dowoland mode gecmiyor bu ekranda kaldı.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.231 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 2 Ocak 2025 #8 YALNIZKEREM dedi: Maalesef kurulmuyor dowoland mode gecmiyor bu ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... Zaten download ekraninda cihaz. Artı 0 Eksi
YALNIZKEREM dedi: Maalesef kurulmuyor dowoland mode gecmiyor bu ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... Zaten download ekraninda cihaz.
KS KS YALNIZKEREM Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #9 Heribert Yavuz dedi: Zaten download ekraninda cihaz. Genişletmek için tıkla... oem kilidini kapattım cihaz boyle oldu sol üste bakarsan anlarsın geri oem kilidini açmam lazım şuan açıldı telefon sadece kırmızı yazılar çıkıyor Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Zaten download ekraninda cihaz. Genişletmek için tıkla... oem kilidini kapattım cihaz boyle oldu sol üste bakarsan anlarsın geri oem kilidini açmam lazım şuan açıldı telefon sadece kırmızı yazılar çıkıyor
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.231 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 2 Ocak 2025 #10 YALNIZKEREM dedi: OEM kilidini kapattım cihaz boyle oldu sol üste bakarsan anlarsın geri OEM kilidini açmam lazım. Şu an açıldı telefon sadece kırmızı yazılar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Stock ROM kursanız düzelecek? Artı 0 Eksi
YALNIZKEREM dedi: OEM kilidini kapattım cihaz boyle oldu sol üste bakarsan anlarsın geri OEM kilidini açmam lazım. Şu an açıldı telefon sadece kırmızı yazılar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Stock ROM kursanız düzelecek?