dArKaLoNe00568964 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 802 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #1 G610F model cihazı stock ROM'dayken Android 8.1 idi treble 4.0 ROM'u ile Android 10 yaptım arayüzü farklı diye cynagenmod 14 Android 7.0 kurmak istiyorum. Sizce kurulur mu bir sorun vs çıkar mı?
G610F model cihazı stock ROM'dayken Android 8.1 idi treble 4.0 ROM'u ile Android 10 yaptım arayüzü farklı diye cynagenmod 14 Android 7.0 kurmak istiyorum. Sizce kurulur mu bir sorun vs çıkar mı?
YK32 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 448 Çözümler 7 Yer İstanbul 26 Kasım 2021 #2 Samsung Galaxy J7 Prime 615F Android oreo ROM: Download Galaxy J7 Prime SM-G610F (EGY) G610FDDS1CSI1 in Samfw - Samsung firmware download Samsung USB driver programını indirerek telefonuzun sürücülerini yükleyin: Samsung Android USB Driver | Samsung Developers cihazınızı download moda alın. Odin programında com yazılı yerde cihazınız görünüyor ise yazılım yükleme işlemi için hazırdır. Din programında ap yerine indirdiğiniz yazılımın içinden ap seçin ve 3 dk bekleyin. Cihaza yazılım yüklendiği halde açılmaz ise o zaman cihaza recovery moddan format atınız.
Samsung Galaxy J7 Prime 615F Android oreo ROM: Download Galaxy J7 Prime SM-G610F (EGY) G610FDDS1CSI1 in Samfw - Samsung firmware download Samsung USB driver programını indirerek telefonuzun sürücülerini yükleyin: Samsung Android USB Driver | Samsung Developers cihazınızı download moda alın. Odin programında com yazılı yerde cihazınız görünüyor ise yazılım yükleme işlemi için hazırdır. Din programında ap yerine indirdiğiniz yazılımın içinden ap seçin ve 3 dk bekleyin. Cihaza yazılım yüklendiği halde açılmaz ise o zaman cihaza recovery moddan format atınız.