B bugrayasid Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #1 Merhaba, Redmi Note 7 telefonumda ROM kurarken TWRP invalid ZIP file format! hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz? Crroid kuruyorum bu arada.
Merhaba, Redmi Note 7 telefonumda ROM kurarken TWRP invalid ZIP file format! hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz? Crroid kuruyorum bu arada.
kkylt Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 435 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #2 bugrayasid dedi: Merhaba, Redmi Note 7 telefonumda ROM kurarken TWRP invalid ZIP file format! hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz? Crroid kuruyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Dosya hatalı veya eksik inmiş tekrar indirin.
bugrayasid dedi: Merhaba, Redmi Note 7 telefonumda ROM kurarken TWRP invalid ZIP file format! hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz? Crroid kuruyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Dosya hatalı veya eksik inmiş tekrar indirin.
B bugrayasid Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #3 kkylt dedi: Dosya hatalı veya eksik inmiş tekrar indirin. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı