VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.413 Çözümler 16 1 Kasım 2020 #1 Alcatel PIXI4 7 inch tablet var. Yazılımını sitesinden yükledim. Nasıl atacağım?
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 1 Kasım 2020 #2 Hangi Android sürümünde? Ve ROM atarak hangi sürüme geçiş yapmak istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.413 Çözümler 16 1 Kasım 2020 #3 Mark Zuckerberg dedi: Hangi Android sürümünde? Ve ROM atarak hangi sürüme geçiş yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bilmiyorum. Tableti uzun süre kullanmadık, açmaya çalıştığımızda açılmıyor. Logo geliyor. ROM atmak çözümmüş. Artı 0 Eksi
Mark Zuckerberg dedi: Hangi Android sürümünde? Ve ROM atarak hangi sürüme geçiş yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bilmiyorum. Tableti uzun süre kullanmadık, açmaya çalıştığımızda açılmıyor. Logo geliyor. ROM atmak çözümmüş.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 1 Kasım 2020 #4 Programları var. Flash Tool gibi. Uzun zamandır atmadım eskiden çok atardım. Bu programlar ile atıyorsunuz. Youtube'dan da destek alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Programları var. Flash Tool gibi. Uzun zamandır atmadım eskiden çok atardım. Bu programlar ile atıyorsunuz. Youtube'dan da destek alabilirsiniz.