Ayılar_Kralı Hectopat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 207 14 Mart 2020 #1 Arkadaslar telefona bootleggers ROM attim ama rootlu degil su an. Bu ROM'a nasil root atarim? (Klavyeyi ayarlamadim, noktasiz i ve noktali s yazmiyor }moderatöre ) Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2020
Arkadaslar telefona bootleggers ROM attim ama rootlu degil su an. Bu ROM'a nasil root atarim? (Klavyeyi ayarlamadim, noktasiz i ve noktali s yazmiyor }moderatöre )
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 14 Mart 2020 #2 Recovery den Magisk.zip flaşlayın yeterli olur.
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 14 Mart 2020 #3 OtoburPirana dedi: Recovery den Magisk.zip flaşlayın yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Ek olarak Magisk Manager'in APK dosyasını kurmayı unutmayın.
OtoburPirana dedi: Recovery den Magisk.zip flaşlayın yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Ek olarak Magisk Manager'in APK dosyasını kurmayı unutmayın.