Roman önerisi

lemom

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, edebiyat performansı için pazartesi günü bir roman anlatmam gerekiyor ve sizden az ve anlaşılır bir roman tavsiye önermenizi istiyorum. Okuduğum romanı hem eleştireceğim hem de kısa özet halinde anlatacağım. Önerdiğiniz romanın sesli anlatımı olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, edebiyat performansı için pazartesi günü bir roman anlatmam gerekiyor ve sizden az ve anlaşılır bir roman tavsiye önermenizi istiyorum. Okuduğum romanı hem eleştireceğim hem de kısa özet halinde anlatacağım. Önerdiğiniz romanın sesli anlatımı olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Cesur Yeni Dünya.

Arkadaşım kısaya kaçma ya bak ben sana bir kitap önereyim 60 sayfa oku sonra sonuna nasıl geldiğini anlamayacaksın 1 günde bitirilmeyecek gibi duruyor ama hevesle oku bitirirsin. Kitap: Serenad Zülfü Livaneli'nin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı