Romanyalı birisi beni hackleyebilir mi?

Discord linkine tıkladınız mı? cdn.discord şeklinde olan.

Adama ölüm videosu atmışsın, hak etmişsin iyi olmuş. Bu tarz görüntülerin paylaşılmasının suç olduğunu biliyorsundur herhalde.

Bir linke falan tıklamadıysan veya dosya açmadıysan bir şey olacağını sanmıyorum. Discord'u incelemedim, IP'ler birbiriyle etkileşime geçiyor mu yoksa tamamen sunucu bazlı mı bilmiyorum. Eğer etkileşim varsa IP adresini zaten görebilir eski Skype'da olduğu gibi. O şekilde ne kullandığını anlayabilir falan.

Evet, Discord'dan IP adresi bulunabiliyor.

Sanırım konu sahibi göndermemiş videoyu, konudaki cümlelerde sıkıntı vardı hala da olabilir bilmiyorum. Konu mesajını okumaya geri gitmeyeceğim, belki düzelmiştir. "Göndermedim ben o gönderdi bir siteden." yazmıştı konu sahibi.

Hocam göndermedim o gönderdi.

Linke tıkladım hocam Romanya hakers nokta kom diye forum XenForo ile yaptık seni hacklicez dediler ama forum sizinkiyle aynı tek fark renkler.

Yazmıştım ben moderatörler berbat bir düzenleme yapmış başlık hariç tamamen hatalı.

Konu sahibinin yazısında yazım hatası var. Gönderdim yazacağınız yere gönderdi yazın da milletin kafası karışmasın.

Adamı biraz korkuttum polisleri çağırdım falan dedim ilk başta inanmadı ama şikayet fotoğraflarını atınca korktu biraz mesajlarıma cevap vermiyor kurtardım kendimi galiba ama sitelerine girdim bir şey olmaz değil mi?
Konu sahibinin yazısında yazım hatası var. Gönderdim yazacağınız yere gönderdi yazın da milletin kafası karışmasın.

Dostum ben yapmadım onu moderatörler düzenleyip yanlış yazmış bak üste yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…