Rome 2 alınır mı?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Rome 2 alınır mı? Bannerlord 2'ye benzettim videosundan ama tam anlayamadım. 55 TL şu an, alınır mı?

Bannelord 2 ve Rome Total War 2 ayrı bir oyundur, bannelord 2 aksiyon-rol yapma oyunu iken Rome Total War 2 streji oyunudur.

Şahsen ben Total War hayranıyım ve en beğendiğim Total War oyunu Rome 2 Total War, o savaş atmosferi efsane bir de modlarla birlikte fena oluyor, eğer streji hayranıysan bu oyun seni üzmez şahsen ben kuşatma savaşı yaparken 1 saat sürdüğünü görmüştüm ama tatmin ediyordu. Total War Atilla'da var o da güzel, en iyi modları Total War Atilla'ya yapıyorlar.

Hangi videosu? Gameplayı mı yoksa şu film gibi çekilmiş yakın sahneli trailer videosu mu? Bannerlord gibi dediğin için soruyorum bu soruyu.

Hangi videosu? Gameplayı mı yoksa şu film gibi çekilmiş yakın sahneli trailer videosu mu? Bannerlord gibi dediğin için soruyorum bu soruyu.

Bir YouTube kanalı oyunun videosunu çekmiş rehber diye oradan benzettim biraz.

beyler ben rome total war 2 aldım ama öğreticiyi bitirdim ana ekrana atıyor ve tekrar sefere başla diyor nasıl medeniyet seçip oynayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…