beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.644 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Eylül 2021 #1 Burayı 2 saatdir geçemiyorum denemediğim bir taktik kalmadı burayı atlamak var mı? Ya da burayı nasıl geçebilirim? Başlığı yanlış yazmışım salerno yu nasıl ele geçirebilirim yazacaktım. Son düzenleme: 28 Eylül 2021
Burayı 2 saatdir geçemiyorum denemediğim bir taktik kalmadı burayı atlamak var mı? Ya da burayı nasıl geçebilirim? Başlığı yanlış yazmışım salerno yu nasıl ele geçirebilirim yazacaktım.
Melih Anıl Arslan Decapat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 219 28 Eylül 2021 #2 Ben burada atlıları saklayıp karşının okçularına vur kaç yapıyordum rahatça alıyordum.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.644 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Eylül 2021 #3 Melih Anıl Arslan dedi: Ben burada atlıları saklayıp karşının okçularına vur kaç yapıyordum rahatça alıyordum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz taktikle son bayrağa kadar kalıyorum orada yeniliyorum Şu 4 saatin 3 buçuğu burayı almakla geçti alamadım daha.
Melih Anıl Arslan dedi: Ben burada atlıları saklayıp karşının okçularına vur kaç yapıyordum rahatça alıyordum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz taktikle son bayrağa kadar kalıyorum orada yeniliyorum Şu 4 saatin 3 buçuğu burayı almakla geçti alamadım daha.