rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 8 Aralık 2020 #11 Mark Zuckerberg dedi: 1-CoolROM, 2-ROMSMANIA. Bunlar sağlamdır, pek çok kez kullandım. Genişletmek için tıkla... CoolROM bana hiç güven vermemişti.
Mark Zuckerberg dedi: 1-CoolROM, 2-ROMSMANIA. Bunlar sağlamdır, pek çok kez kullandım. Genişletmek için tıkla... CoolROM bana hiç güven vermemişti.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #12 Mark Zuckerberg dedi: 1-CoolROM, 2-ROMSMANIA. Bunlar sağlamdır, pek çok kez kullandım. Genişletmek için tıkla... Aynen CoolROM da baya iyidir. ROMSMania da birkaç kez kullandım. Sorun yaşamadım. Ama galiba ROMSMania sizden installer ile indirmenizi istiyordu ancak o seçeneği seçmeyin. rydn dedi: CoolROM bana hiç güven vermemişti. Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene kullandım sıkıntı çıkmadı. PS1 ROM'larında.
Mark Zuckerberg dedi: 1-CoolROM, 2-ROMSMANIA. Bunlar sağlamdır, pek çok kez kullandım. Genişletmek için tıkla... Aynen CoolROM da baya iyidir. ROMSMania da birkaç kez kullandım. Sorun yaşamadım. Ama galiba ROMSMania sizden installer ile indirmenizi istiyordu ancak o seçeneği seçmeyin. rydn dedi: CoolROM bana hiç güven vermemişti. Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene kullandım sıkıntı çıkmadı. PS1 ROM'larında.
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 8 Aralık 2020 #13 CDROMANCE de bayağı iyidir.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 8 Aralık 2020 #14 Romsforever iyi midir?