R reigner Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 UFC oyunlarını oynamak için Nintendo Switch emulatorune ihtiyacım var, ancak Yuzu ve Ryujinx kapatılmış. Gördüğüm kadarıyla bu sitede bu emulatorler mevcut, güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
UFC oyunlarını oynamak için Nintendo Switch emulatorune ihtiyacım var, ancak Yuzu ve Ryujinx kapatılmış. Gördüğüm kadarıyla bu sitede bu emulatorler mevcut, güvenilir midir?
HankSchrader Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 418 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6 Çekirdek 12 Threads RAM: 16 GB DDR4 / DirectX sürümü: DirectX 12 Ekran kartı: GIGABYTE RTX 4060 Ti 16 GB Anakart: GIGABYTE A520 M K V2 Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Evet, güvenilir.
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.369 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 @reigner tabiki en güvenilir sitelerden biridir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bende kullanıyorum.
@reigner tabiki en güvenilir sitelerden biridir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bende kullanıyorum.
R reigner Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #4 HankSchrader dedi: Evet, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir emulator var mı Nintendo Switch için? Ya da bu ikisini daha güvenli indirebileceğim yer.
HankSchrader dedi: Evet, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir emulator var mı Nintendo Switch için? Ya da bu ikisini daha güvenli indirebileceğim yer.
HankSchrader Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 418 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6 Çekirdek 12 Threads RAM: 16 GB DDR4 / DirectX sürümü: DirectX 12 Ekran kartı: GIGABYTE RTX 4060 Ti 16 GB Anakart: GIGABYTE A520 M K V2 Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #5 reigner dedi: Peki başka bir emulator var mı Nintendo Switch için? Ya da bu ikisini daha güvenli indirebileceğim yer. Genişletmek için tıkla... Ben siteyi PS3 için kullanmıştım ama PSP için emulatorgames.com kullandığım olmuştu ve bu sitede Nintendo Switch vardı diye biliyorum.
reigner dedi: Peki başka bir emulator var mı Nintendo Switch için? Ya da bu ikisini daha güvenli indirebileceğim yer. Genişletmek için tıkla... Ben siteyi PS3 için kullanmıştım ama PSP için emulatorgames.com kullandığım olmuştu ve bu sitede Nintendo Switch vardı diye biliyorum.
R reigner Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #6 Yerayay dedi: @reigner tabiki en güvenilir sitelerden biridir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ryujinx kuramadım ama? setupa bastığımda powershell falan açıldı kapandı google kapandı şimdi hiç bişey olmadı Yerayay dedi: @reigner tabiki en güvenilir sitelerden biridir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu son anlattığım olay içime sinmedi sanırım format yoluna gideceğim. Son düzenleme: 1 Nisan 2025
Yerayay dedi: @reigner tabiki en güvenilir sitelerden biridir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ryujinx kuramadım ama? setupa bastığımda powershell falan açıldı kapandı google kapandı şimdi hiç bişey olmadı Yerayay dedi: @reigner tabiki en güvenilir sitelerden biridir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu son anlattığım olay içime sinmedi sanırım format yoluna gideceğim.