Ronaldo Manu'da

Yer
Chase Stadium İnter Miami
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HD 5650 i3-380m 4GB ram
(Acer Aspire 5820TG Laptop)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bence zaten Ronaldo'nun Juventus'a gitmesi hataydı. Şimdi doğru olanı yaptı. Manu bu sene Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkıp ve PSG-Manu diye bir final olabilir diye düşünüyorum.

Bir Kırmızı Şeytanlar neferi olarak çok sevindim transferine. Zira Ronaldo gibi winner karakterli bir golcüye ihtiyacı vardı takımın. Şimdi Pep ve Klopp düşünsün.

Fakat 24 saat önce City iddiaları çok ciddiyken bir anda nasıl bitti acaba bu transfer? Muhtemelen Ferguson el attı transfere.

Bir kırmızı şeytanlar neferi olarak çok sevindim transferine. Zira ronaldo gibi winner karakterli bir golcüye ihtiyacı vardı takımın. Şimdi pep ve klopp düşünsün.

Fakat 24 saat önce City iddiaları çok ciddiyken bir anda nasıl bitti acaba bu transfer? Muhtemelen ferguson el attı transfere.

Evet Ronaldo'yu ikna edip getirdi.

Gerçekten her hali ile muazzam bir olay. Yanlış anlaşılsın istemem ama Cristiano bazı durumlarda tek başına yetemiyormuş gibi geliyor, işte tam bu noktada etrafında neredeyse 3-4 tane forvet besleyen adam var. Paul ve Bruno Ronaldo'yu gerçekten harika bir şekilde beslerse felaket sonuçlar görürüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı