Ronaldo mu Messi mi?

Bence Messi çünkü çok teknik bir isim.

Yalnız Messi ronaldo'dan çok daha iyi bitirici aynı zamanda.

Messi saflarındayız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir yana Messi'ciyim.

Yalnız Messi Ronaldo'dan çok daha iyi bitirici aynı zamanda.
Ronaldo komple bitiricidir. Messi sert şutlar çıkaramaz. Onun işi ceza sahasına yakın bölgelerden, teknikli plase şuttur. Ronaldo ise kafa, ayak, omuz fark etmez.

Messi'nin bitiriciliği daha esnek, daha ılımlı. Ronaldo'nun ise alevli, yok edici. Ronaldo'nun plasesi bile ölü yaprak.

Şimdi teknikli bitiricilik ile öldürücü bitiricilik ayrı kavramlar.
Ronaldo daha bitirici bu anlamda. Messi'nin şutları tam köşeyi bulmadığı taktirde kalecinin eline yuvasıymış gibi gidiyor. Ama Ronaldo'nun sert şutları kalecinin üzerine gitse bile gol olarak sonuçlanıyor..

Agresif bitiricilik olarak Ronaldo'yu tercih ediyorum. Messi'de çok iyi bitirici. Şimdi zevkler ve renkler..

Tarzları anlamında demedim. Messi genelde en ufak bir boşluk yakaladımı genelde gole çeviriyor. Ronaldo gol atarken messiden çok daha fazla deniyor kaleyi genelde. Çok posizsyon çöpe atıyor messiye nazaran tabiki. O anlamda dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…