Emircan Yılmaz Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2015 #1 Merhaba arkadaşlar iyi forumlar bugün tabletime root atarken restarttan sonra model yazısında takılı kaldı stock rom nasıl yüklerim cihaz gt-p5210 lütfen yardım edin arkadaşlar çok acil açılmıyor tablet şimdiden teşekkürler Lütfen yardım edin arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar bugün tabletime root atarken restarttan sonra model yazısında takılı kaldı stock rom nasıl yüklerim cihaz gt-p5210 lütfen yardım edin arkadaşlar çok acil açılmıyor tablet şimdiden teşekkürler Lütfen yardım edin arkadaşlar.
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2015 #2 Sammobile'dan stock ROM indirip Odin'den Flashlayacaksınız. Buradan indirebilirsin. Rusya tavsiyemdir. Hem %100 uyumlu hem 4.4.2 Sitenin alt tarafında nasıl yapacağın yazıyor.
Sammobile'dan stock ROM indirip Odin'den Flashlayacaksınız. Buradan indirebilirsin. Rusya tavsiyemdir. Hem %100 uyumlu hem 4.4.2 Sitenin alt tarafında nasıl yapacağın yazıyor.