omer yakup1 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 23 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #1 Zxhn H168a v2.1. modemi bana Superonline vermiş bulunmakta modemde QoS ayarını bile düzenleyemediğim için root atmak istedim ancak garantisi vs gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2024
Zxhn H168a v2.1. modemi bana Superonline vermiş bulunmakta modemde QoS ayarını bile düzenleyemediğim için root atmak istedim ancak garantisi vs gider mi?
yeni35tl Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.00 GHz 16,0 GB RAM RTX 3060 EKRAN KARTI (laptop) Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #2 Donanımda veya yazılımda Superonline'ın sağlamadığı bir değişiklikte bulunacaksanız çok yüksek ihtimalle garantiyi bozar. Artı 0 Eksi
Donanımda veya yazılımda Superonline'ın sağlamadığı bir değişiklikte bulunacaksanız çok yüksek ihtimalle garantiyi bozar.
KS KS omer yakup1 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 23 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #3 yeni35tl dedi: Donanımda veya yazılımda Superonline'ın sağlamadığı bir değişiklikte bulunacaksanız çok yüksek ihtimalle garantiyi bozar. Genişletmek için tıkla... QoS ayarı yapacağım sadece. yeni35tl dedi: Donanımda veya yazılımda Superonline'ın sağlamadığı bir değişiklikte bulunacaksanız çok yüksek ihtimalle garantiyi bozar. Genişletmek için tıkla... Root atarsam modemin parasını vs. isterler mi? Artı 0 Eksi
yeni35tl dedi: Donanımda veya yazılımda Superonline'ın sağlamadığı bir değişiklikte bulunacaksanız çok yüksek ihtimalle garantiyi bozar. Genişletmek için tıkla... QoS ayarı yapacağım sadece. yeni35tl dedi: Donanımda veya yazılımda Superonline'ın sağlamadığı bir değişiklikte bulunacaksanız çok yüksek ihtimalle garantiyi bozar. Genişletmek için tıkla... Root atarsam modemin parasını vs. isterler mi?
yeni35tl Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.00 GHz 16,0 GB RAM RTX 3060 EKRAN KARTI (laptop) Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #4 Superonline bu ayarı, ürün kutudan çıktığı halde değiştirmenizi sağlamıyorsa garanti hakkında sıkıntı yaşayabilirsiniz. modemin parasını geri ödemenizi istemezler, yanlış anlamadıysam Artı 0 Eksi
Superonline bu ayarı, ürün kutudan çıktığı halde değiştirmenizi sağlamıyorsa garanti hakkında sıkıntı yaşayabilirsiniz. modemin parasını geri ödemenizi istemezler, yanlış anlamadıysam
KS KS omer yakup1 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 23 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #5 yeni35tl dedi: Superonline bu ayarı, ürün kutudan çıktığı halde değiştirmenizi sağlamıyorsa garanti hakkında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Modemin parasını geri ödemenizi istemezler, yanlış anlamadıysam. Genişletmek için tıkla... Tahaüt bitince modemi geri alacaklar ya ondan diyorum rootlu cihazı geri alırlamı diye. Artı 0 Eksi
yeni35tl dedi: Superonline bu ayarı, ürün kutudan çıktığı halde değiştirmenizi sağlamıyorsa garanti hakkında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Modemin parasını geri ödemenizi istemezler, yanlış anlamadıysam. Genişletmek için tıkla... Tahaüt bitince modemi geri alacaklar ya ondan diyorum rootlu cihazı geri alırlamı diye.