Root atmak için kullanıcı izni isteniyor

Tolga Han

Picopat
MDM yüklü bir tabletim var fakat root atmam için kullanıcı izni istiyor. PC üzerinden root atmaya çalışınca da USB hata ayıklamayı açmamı söylüyor. Fakat MDM USB hata ayıklamayı açmama izin vermiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
MDM'yi kaldırmanız gerekiyor ancak bunun için cihazınızı fabrika ayarlarına geri döndürmeniz gerekiyor. Fabrika ayarlarına geri döndürdükten sonra cihazın ilk açılışında MDM aktivasyonunun yapılmaması gerekiyor. Aktivasyon ekranını atlamak için klavye kullanmanız gerekebilir. Sonrasında uygulamayı cihazınızı bilgisayara bağlayıp kaldırabilirsiniz. Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Fakat fabrika ayarlamalarına dönmem için MDM yükleyen tarafın mail adresinden izin vermesi gerekiyor. Böyle bir imkanım yok. Anlayacağınız fabrika ayarlarına dönmem için MDM'yi kaldırmam, MDM'yi kaldırmak içinde fabrika ayarlarına dönmem gerekiyor. Manuel olarak fabrika ayarlarına geçerken reset komutundan sonra onay komutu gelmiyor. Tablet kendini yeniden başlatıyor.
Diğer alternatif için ise USB hata ayıklama komutunu açmamı gerekiyor. Fakat tablet buna da izin vermiyor.

Ben tamirciye götürmüştüm 30TL'ye yaptı chimera tool ile.

Fakat fabrika ayarlamalarına dönmem için MDM yükleyen tarafın mail adresinden izin vermesi gerekiyor.​
Recovery Mod' a girip, cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamak için herhangi bir uygulamanın iznine ihtiyacınız yok. Cihaz açıkken ayarlar menüsünden fabrika ayarlarına sıfırlama (burada uygulama izni gerekebilir) ile recovery mod üzerinden sıfırlamayı karıştırmayın.​

Cihaz açık iken fabrika ayarlarına dön komutunu kullandığım zaman kapanıp yeniden açılıyor tablet. Hiç bir değişiklik olmuyor. Sanki yeniden başlatılmış gibi bir durum söz konusu.
Ben tamirciye götürmüştüm 30TL'ye yaptı chimera tool ile.
Teşekkür ederim

Uygulama izni istemiyor. Reset fonksiyonuna gelince alt kısımda kırmızı yazılarla mail üzerinden izin vermeniz gerekiyor diyor.

Uygulama izni istemiyor. Reset fonksiyonuna gelince alt kısımda kırmızı yazılarla mail üzerinden izin vermeniz gerekiyor diyor.
Siz bu işlemi ayarlar menüsünden mi yapmaya çalışıyorsunuz, yoksa cihazı açarken power+ses açma tuş kombinasyonu ile recovery mod a girerek mi yapmaya çalışıyorsunuz? Cihaz recovery modda iken mail üzerinden izin isteme uyarısı gelmemesi gerekiyor.​

İki şekilde de yapmaya çalıştım. Power+ses açma düğmesine bastığımda 1 saniyelik 1 mavi ekran geliyor. Sonra recovery moda yönlendiriyor. Reset fonksiyonuna gelince normalde onaydan sonra ikinci bir ekran gelip yes e basmamız gerekiyor. Lakin bende ikinci sayfa gelmeden yeniden başlatıyor kendini. Reset fonksiyonunun üzerine gelince alt tarafta kırmızı renkte ingilizce bir metin çıkıyor. Çevirisinde ise mail onayının gerektiğini söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…