Root atmak için tablet önerisi

MedusaG

Femtopat
Daha fazla  
Acilen bir tablet alıp root atmam gerekiyor ama şunda kafam karıştı:
  • Xiaomi alsam 7 gün bekleme süresi var unlock için.
  • Samsung alsam, galiba hepsi root atmayı kaldırmıyor.
  • Huawei alsam, Google desteği yok.
  • Diğer markalarda root atılma yollarını pek bulamadım.
Tavsiyeleriniz nedir?

Test içinse telefona atın ben öyle yapıyordum kendi oluşturduğum apk yı

Eski model her Samsung'a kolaylıkla root atılabilir 2022 öncesi çoğu Samsung cihaz içinde bu durum geçerli lakin Huawei ve güncel samsunlar hakkında fazla bilgi sahibi değilim.

Eski model her Samsung'a kolaylıkla root atılabilir 2022 öncesi çoğu Samsung cihaz içinde bu durum geçerli lakin Huawei ve güncel samsunlar hakkında fazla bilgi sahibi değilim.
Yeni model xiaomilerde durum nedir bilginiz var mı ?

Yeni model Xiaomi'lerde durum nedir bilginiz var mı?

İlk önce Xiaomi telefonları unlock etmek gerekiyor ve sizin de ilk başlıkta bahsettiğiniz gibi bunun belli bir süresi bulunuyor ve unlock edebilmek için bir mi hesabı gerekli ve bildiğim kadarıyla eski yeni fark etmeksizin Xiaomi'nin tüm mobil cihazları (telefon-tablet vb.) Root atmaya tam destek veriyor tek eksisi bir mi hesabınız ve bir miktar süreniz olması gerek ve bu mi hesabını unutmamaya çalışın yoksa cihaza sıfırdan yazılım atmanız gerekebilir umarım açıklayıcı olmuşumdur eksi ve artıları alttaki şekilde
Samsung: 2022 öncesi cihazlara tam yeni cihazlara kısmı root desteği süre bekleme gerekmiyor.
Xiaomi: Eski yeni fark etmeksizin tüm mobil cihazlara tam root desteği süre bekleme ve mi account lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…