Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Temmuz 2018 #2 Cihazını root ederek.
A Akblt26 Decapat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 6 26 Temmuz 2018 #3 Recep Baltaş dedi: Cihazını root ederek. Genişletmek için tıkla... Bu hatayi nasil düzeltirim ben cihaz root lu olduğundan dolayı bu hatayı veriyor sanıyodum
Recep Baltaş dedi: Cihazını root ederek. Genişletmek için tıkla... Bu hatayi nasil düzeltirim ben cihaz root lu olduğundan dolayı bu hatayı veriyor sanıyodum
iamoguzhan Hectopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 101 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2018 #4 Akblt26 dedi: Bu hatayi nasil düzeltirim ben cihaz root lu olduğundan dolayı bu hatayı veriyor sanıyodumEki Görüntüle 318246 Genişletmek için tıkla... Bu hata düzeltilemez. Herhangi bir ROM yükleme, ROOT yapma veya diğer işlemlerin yapılması durumunda, Samsung Knox güvenlik sistemi bir daha aktif olmamak üzere kapanıyor ve telefonun garantisi ilelebet iptal oluyor. Root Explorer'daki hatada cihazınızı root edin yazıyor. Ya cihazın root erişimi yok ya da uygulama üzerinden (Magisk, Superuser) R.E'ye yetki verilmemiş.
Akblt26 dedi: Bu hatayi nasil düzeltirim ben cihaz root lu olduğundan dolayı bu hatayı veriyor sanıyodumEki Görüntüle 318246 Genişletmek için tıkla... Bu hata düzeltilemez. Herhangi bir ROM yükleme, ROOT yapma veya diğer işlemlerin yapılması durumunda, Samsung Knox güvenlik sistemi bir daha aktif olmamak üzere kapanıyor ve telefonun garantisi ilelebet iptal oluyor. Root Explorer'daki hatada cihazınızı root edin yazıyor. Ya cihazın root erişimi yok ya da uygulama üzerinden (Magisk, Superuser) R.E'ye yetki verilmemiş.