crazyboy32767 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #21 MMDogan dedi: A15 kullanmayın hocam? sonuçta cihaz A15 almak için çıkmamış. A13 ROM'lar, A15 ROM'lardan daha iyi bu cihazda. Genişletmek için tıkla... Şifrelemeyle alakalı sorun çıkar mı hocam bir kere A14 recovery indirmiştim şifreleme yüzünden dosyaları göremiyordum.
MMDogan dedi: A15 kullanmayın hocam? sonuçta cihaz A15 almak için çıkmamış. A13 ROM'lar, A15 ROM'lardan daha iyi bu cihazda. Genişletmek için tıkla... Şifrelemeyle alakalı sorun çıkar mı hocam bir kere A14 recovery indirmiştim şifreleme yüzünden dosyaları göremiyordum.
MMDogan Megapat Katılım 24 Mart 2014 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #22 crazyboy32767 dedi: Şifrelemeyle alakalı sorun çıkar mı hocam bir kere A14 recovery indirmiştim şifreleme yüzünden dosyaları göremiyordum. Genişletmek için tıkla... Uygun recovery kullandığınız sürece neden şifreleme olsun hocam. A13 için TWRP'nin son sürümünü kullanıyordum ben. Note 8 için TWRP
crazyboy32767 dedi: Şifrelemeyle alakalı sorun çıkar mı hocam bir kere A14 recovery indirmiştim şifreleme yüzünden dosyaları göremiyordum. Genişletmek için tıkla... Uygun recovery kullandığınız sürece neden şifreleme olsun hocam. A13 için TWRP'nin son sürümünü kullanıyordum ben. Note 8 için TWRP