Root ile en fazla neler yapılabilir?

Vestelde var mı bilmem ama özellikle Xiaomi de inanılmaz root içeriği var, kendim Gcam, Dolby, Mıroom ve Magisk yükledim yakın zamanda Google Arcore kurma düşüncem var.
Vestel için Dolby iyi olur aslında fakat desteği var mıdır bilemem. Magisk bende de var Superuser gibi bir şey galiba.
Kernel Audotior ile çekirdek hızları ile oynanabiliyor.
Hocam telefona zarar gelir mi OC yaparsam? 1.3GHz Cortex A53 var Meditek MT6737 ( Emin değilim modelden. ) işlemci var ne kadar OC yapabilirim?

Telefonu hızlandırmak istiyorum. OC dışında neler yapabilirim?

Dolby dosyaları telefona özel değildi, kurabilirsiniz büyük ihtimalle. OC yapmak yerine güç tasarrufu olsun diye çekirdeğin hızını düşürmeyi denedim bir defa. OC yaparken voltaj ayarlarıyla oynamaktan korktum biraz. Eğer aynı telefona daha önce yapmış birisi varsa hazır ayarları atabilir.

Ben de voltaj ayarından korkuyorum biraz.

Aynı telefonu kullanıp OC yapan birisi var mıdır? Emin değilim.

Bir de bana güzel müzik çalar ve Galeri uygulaması önerebilir misiniz?

Ben de voltaj ayarından korkuyorum biraz.

Aynı telefonu kullanıp OC yapan birisi var mıdır? Emin değilim.

Bir de bana güzel müzik çalar ve Galeri uygulaması önerebilir misiniz?
Galeri olarak Sony galeri ve Google fotoğraflar güzel bence. Müzik çalar olarak GM müzik güzel.

Galeri olarak Sony galeri ve Google fotoğraflar güzel bence. Müzik çalar olarak GM müzik güzel.
Aslında telefonda Google Fotoğraflar yüklü geliyordu fakat onu sildim beğenmedim çünkü.

Sony Galeri'ye baktım fakat bulamadım biraz daha bakacağım. GM Müzik uygulamasına da bakacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…