PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 17 Mayıs 2023 #11 Xscape dedi: Ses yükseltmeyi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Linktekini kurdum suan bir sorun yok tesekkur ederim.
Xscape dedi: Ses yükseltmeyi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Linktekini kurdum suan bir sorun yok tesekkur ederim.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #12 PhoenixTech dedi: Manuel olarak ses doysalarindan degistirmem mumkun mu? Custom ROM kullanıyorum ve rootlu. Viper4 kullanıyorum memnunum fakat RAM dolmaya baslayinca arka planda kapaniyor, tekrar acmakla ugrasmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence buna Gerek Yok Yanlış bir ses artırmada hoparlörü patlatabilirsin
PhoenixTech dedi: Manuel olarak ses doysalarindan degistirmem mumkun mu? Custom ROM kullanıyorum ve rootlu. Viper4 kullanıyorum memnunum fakat RAM dolmaya baslayinca arka planda kapaniyor, tekrar acmakla ugrasmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence buna Gerek Yok Yanlış bir ses artırmada hoparlörü patlatabilirsin
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 17 Mayıs 2023 #13 PhoenixTech dedi: Biliyorum. Linktekini kurdum suan bir sorun yok tesekkur ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
PhoenixTech dedi: Biliyorum. Linktekini kurdum suan bir sorun yok tesekkur ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 18 Mayıs 2023 #14 ORBİTRON dedi: Bence buna Gerek Yok Yanlış bir ses artırmada hoparlörü patlatabilirsin Genişletmek için tıkla... Stock romlardan daha az ses geliyor customda. Yukselterek stock duzeyinin biraz ustune cikariyorum sadece 1 yildie falan kullaniyorum patlama yads cizirti olmadi.
ORBİTRON dedi: Bence buna Gerek Yok Yanlış bir ses artırmada hoparlörü patlatabilirsin Genişletmek için tıkla... Stock romlardan daha az ses geliyor customda. Yukselterek stock duzeyinin biraz ustune cikariyorum sadece 1 yildie falan kullaniyorum patlama yads cizirti olmadi.
M e l i s s a Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 18 Mayıs 2023 #15 Benim ayarlar bu şekilde, bir sorun yok.