ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 26 Temmuz 2020 #21 letmenow dedi: Silinen mesajları geri getirmem gerekiyor, 4 program denedim 4'ün de de hem başarısız oldum hem root istediler. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgin varsa forensic programlarıyla verilerini alabilirsin.
letmenow dedi: Silinen mesajları geri getirmem gerekiyor, 4 program denedim 4'ün de de hem başarısız oldum hem root istediler. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgin varsa forensic programlarıyla verilerini alabilirsin.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 26 Temmuz 2020 #22 letmenow dedi: Olmadı, ne lanet bir telefon vestel. Failed dedi, her neyse bu ekrandayım USB bağlantısını keseyim mi? Genişletmek için tıkla... Kesebilirsiniz. Aynı cümleyi kurmuştum Vestel kullanırken.
letmenow dedi: Olmadı, ne lanet bir telefon vestel. Failed dedi, her neyse bu ekrandayım USB bağlantısını keseyim mi? Genişletmek için tıkla... Kesebilirsiniz. Aynı cümleyi kurmuştum Vestel kullanırken.