E Erdemmm Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 Ben 2. el telefon aldım cihaz rootlu cıktı Android versiyonu 7 şu an rootu kaldırsam Android 8 yapabilir miyim?
Ben 2. el telefon aldım cihaz rootlu cıktı Android versiyonu 7 şu an rootu kaldırsam Android 8 yapabilir miyim?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.558 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #2 Telefon modeli bilmeden kimse yorum yapamaz.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 12 Mayıs 2021 #3 Damon Salvatore dedi: Telefon modeli bilmeden kimse yorum yapamaz. Genişletmek için tıkla... Rootlu da rootsuz da olur. Yapabilirsiniz. Cihaz modeli söylerseniz elbette daha isabetli yorum yaparız.
Damon Salvatore dedi: Telefon modeli bilmeden kimse yorum yapamaz. Genişletmek için tıkla... Rootlu da rootsuz da olur. Yapabilirsiniz. Cihaz modeli söylerseniz elbette daha isabetli yorum yaparız.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 12 Mayıs 2021 #4 Erdemmm dedi: Ben 2. el telefon aldım cihaz rootlu cıktı Android versiyonu 7 şu an rootu kaldırsam Android 8 yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer Custom ROM var ise rootu kaldırmak yetmeyebilir. Bir de telefon yeni değilse güncelleme gelmesini pek beklemeyin tavsiyem.
Erdemmm dedi: Ben 2. el telefon aldım cihaz rootlu cıktı Android versiyonu 7 şu an rootu kaldırsam Android 8 yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer Custom ROM var ise rootu kaldırmak yetmeyebilir. Bir de telefon yeni değilse güncelleme gelmesini pek beklemeyin tavsiyem.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #5 Yapılır. Ama ben olsam custom ROM kullanırdım.
Y yeking Femtopat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #6 mburaktekin dedi: Yapılır. Ama ben olsam Custom ROM kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende J7 kullanıyorum. İnternetten baktım ve annemdende baktım (anneminkide j7) j7'ler Android 8.1.0 destekliyor yani Samsung güncelleme göndermiş. Benimki ise Android 7.0. rootu kaldırsam, Samsung bana da güncelleme atar mı?
mburaktekin dedi: Yapılır. Ama ben olsam Custom ROM kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende J7 kullanıyorum. İnternetten baktım ve annemdende baktım (anneminkide j7) j7'ler Android 8.1.0 destekliyor yani Samsung güncelleme göndermiş. Benimki ise Android 7.0. rootu kaldırsam, Samsung bana da güncelleme atar mı?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Şubat 2024 #7 yeking dedi: Merhaba bende J7 kullanıyorum. İnternetten baktım ve annemdende baktım (anneminkide j7) j7'ler Android 8.1.0 destekliyor yani Samsung güncelleme göndermiş. Benimki ise Android 7.0. rootu kaldırsam, Samsung bana da güncelleme atar mı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme desteği bitti root kaldırmak yerine Odin ile Android 8 indirin ya da Custom ROM bulun.
yeking dedi: Merhaba bende J7 kullanıyorum. İnternetten baktım ve annemdende baktım (anneminkide j7) j7'ler Android 8.1.0 destekliyor yani Samsung güncelleme göndermiş. Benimki ise Android 7.0. rootu kaldırsam, Samsung bana da güncelleme atar mı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme desteği bitti root kaldırmak yerine Odin ile Android 8 indirin ya da Custom ROM bulun.