A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.272 Çözümler 56 Dün 15:01 #1 En son Ziraat vardı fakat o da aktif etmiş. Ön ödemeliler zaten kan ağlıyor. Bilinen büyük banka var mı root koruması olmayan?
En son Ziraat vardı fakat o da aktif etmiş. Ön ödemeliler zaten kan ağlıyor. Bilinen büyük banka var mı root koruması olmayan?
A AshleyBenimKarim Femtopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 220 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:02 #2 AnotherJourney dedi: En son ziraat vardı fakat o da aktif etmiş. Ön ödemeliler zaten kan ağlıyor. Bilinen büyük banka var mı root koruması olmayan? Genişletmek için tıkla... Hepsinde root koruması var, olması gereken bir şey zaten. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:49
AnotherJourney dedi: En son ziraat vardı fakat o da aktif etmiş. Ön ödemeliler zaten kan ağlıyor. Bilinen büyük banka var mı root koruması olmayan? Genişletmek için tıkla... Hepsinde root koruması var, olması gereken bir şey zaten.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.766 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:07 #3 Root gizleme yöntemlerini bulmak koruma olmayan banka bulmaktan daha kolaydır. Muhtemelen kalmamıştır öyle banka.
Root gizleme yöntemlerini bulmak koruma olmayan banka bulmaktan daha kolaydır. Muhtemelen kalmamıştır öyle banka.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.496 Çözümler 69 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) Dün 15:08 #4 Ziraat'te yıllardır vardı ki. Magisk'i saklayarak çözebiliyordum eskiden ama şimdi nasıldır bilmem. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:50
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.272 Çözümler 56 Dün 15:14 #5 Bal Porsuğu dedi: Root gizleme yöntemlerini bulmak koruma olmayan banka bulmaktan daha kolaydır. Muhtemelen kalmamıştır öyle banka. Genişletmek için tıkla... F4T1H dedi: Ziraat'te yıllardır vardı ki. Magisk'i saklayarak çözebiliyordum eskiden ama şimdi nasıldır bilmem. Genişletmek için tıkla... Magisk yüklemekte sorun yok ancak Zygisk, Shamiko vs. kuramıyor, super kullanıcı olamıyorum Magisk'te. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:50
Bal Porsuğu dedi: Root gizleme yöntemlerini bulmak koruma olmayan banka bulmaktan daha kolaydır. Muhtemelen kalmamıştır öyle banka. Genişletmek için tıkla... F4T1H dedi: Ziraat'te yıllardır vardı ki. Magisk'i saklayarak çözebiliyordum eskiden ama şimdi nasıldır bilmem. Genişletmek için tıkla... Magisk yüklemekte sorun yok ancak Zygisk, Shamiko vs. kuramıyor, super kullanıcı olamıyorum Magisk'te.
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.665 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 15:14 #6 Hocam mümkünse KernelSU kullanın. Bütün bankacılık uygulamalarını kullanıyorum, hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. KernelSU'ya geçmeden önce de Enpara'yı sorunsuz kullanabiliyordum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:50
Hocam mümkünse KernelSU kullanın. Bütün bankacılık uygulamalarını kullanıyorum, hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. KernelSU'ya geçmeden önce de Enpara'yı sorunsuz kullanabiliyordum.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.272 Çözümler 56 Dün 15:19 #7 lisra dedi: Hocam mümkünse KernelSU kullanın. Bütün bankacılık uygulamalarını kullanıyorum, hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. KernelSU'ya geçmeden önce de Enpara'yı sorunsuz kullanabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Enpara da kapanmış maalesef. KernelSU Magisk varyantı bir şey mi? Sizin bu konuda tutorial tarzı konunuz/bloğunuz var mı? Not: Halihazırdaki root Magisk ile atıldı. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:50
lisra dedi: Hocam mümkünse KernelSU kullanın. Bütün bankacılık uygulamalarını kullanıyorum, hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. KernelSU'ya geçmeden önce de Enpara'yı sorunsuz kullanabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Enpara da kapanmış maalesef. KernelSU Magisk varyantı bir şey mi? Sizin bu konuda tutorial tarzı konunuz/bloğunuz var mı? Not: Halihazırdaki root Magisk ile atıldı.
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.798 Makaleler 1 Çözümler 12 Dün 15:21 #8 Magisk kullanıyorum. Rootu gizliyerek tüm bankalara girebiliyorum.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.272 Çözümler 56 Dün 15:33 #9 Recoo dedi: Magisk kullanıyorum. Rootu gizliyerek tüm bankalara girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi modülle hocam, Zygisk mi? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:51
Recoo dedi: Magisk kullanıyorum. Rootu gizliyerek tüm bankalara girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi modülle hocam, Zygisk mi?
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.798 Makaleler 1 Çözümler 12 Dün 17:25 #10 AnotherJourney dedi: Hangi modülle hocam, Zygisk mi? Genişletmek için tıkla... Zygisk, Next ve Shamiko kullanıyorum hocam. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:51
AnotherJourney dedi: Hangi modülle hocam, Zygisk mi? Genişletmek için tıkla... Zygisk, Next ve Shamiko kullanıyorum hocam.