Root menüsünde bilgisayara resim gönderilir mi?

Frostbite7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung telefonum birçok Samsung kullanıcısının yakalandığı "telefon başlatılıyor" menüsünde sonsuza kadar kalma hastalığına yakalandı ve tek çözümü hard reset olarak gözüküyor, internette pek çok başlık ve video var fakat hepsinin sonunu hard resetle bitmiş, bende hard reset atmak isterim sorunu çözecekse ama telefondaki fotoğraf vb almak istiyorum, telefonu rootlarsam o menüden fotoğrafları alabilir miyim? Telefon açıkken başlatılıyor yazdıgı için yani başlamadığı için USB bağlantısı izini veremiyorsunuz bilgisayar ile, şimdiden teşekkürler bilen varsa

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz nedir daha once hiç karsilasmadim bu sorunla büyük ihtimalle tüm veriler silinir o işlemle birlikte.

Samsung M22, A modelleri dahil yüksek modellerde de karşılaşan kişiler var, çözüm yok. Şu an odin ile AP file yükledim bakalım fotoğraflar duruyor mu...(durmuyor)

Son düzenleme:
Samsung M22, A modelleri dahil yüksek modellerde de karşılaşan kişiler var, çözüm yok. Şu an odin ile AP file yükledim bakalım fotoğraflar duruyor mu...
Durmaz. Stock ROM flashlamışsınız, değil mi? Backup uygulamalarıyla bazı fotoğraflarınızı geri döndürebilirsiniz. Cihazı rootlayınca biraz daha fazla kurtarabiliyorsunuz.

Durmaz. Stock ROM flashlamışsınız, değil mi? Backup uygulamalarıyla bazı fotoğraflarınızı geri döndürebilirsiniz. Cihazı rootlayınca biraz daha fazla kurtarabiliyorsunuz.
Evet, şu an girebildim dediğiniz gibi durmuyor, hedefim rootlamaktı M22 root dosyası bulamadım... Önerdiğiniz backup programı var mı ?

Evet, şu an girebildim dediğiniz gibi durmuyor, hedefim rootlamaktı M22 root dosyası bulamadım... Önerdiğiniz backup programı var mı ?
Rootlama işi kolay, konu açarak halledebilirsiniz. Ben vaktinde şu uygulamayı kullanmıştım, ama unutmayın fotoğrafların hepsi gelmeyebilir:

Puanı 2.7 ama yorumlara bakarsanız klasik Google Play Store'da yorumlarda verilerini korumaya çalışanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…