Merhaba, Samsung telefonum birçok Samsung kullanıcısının yakalandığı "telefon başlatılıyor" menüsünde sonsuza kadar kalma hastalığına yakalandı ve tek çözümü hard reset olarak gözüküyor, internette pek çok başlık ve video var fakat hepsinin sonunu hard resetle bitmiş, bende hard reset atmak isterim sorunu çözecekse ama telefondaki fotoğraf vb almak istiyorum, telefonu rootlarsam o menüden fotoğrafları alabilir miyim? Telefon açıkken başlatılıyor yazdıgı için yani başlamadığı için USB bağlantısı izini veremiyorsunuz bilgisayar ile, şimdiden teşekkürler bilen varsa
Samsung M22, A modelleri dahil yüksek modellerde de karşılaşan kişiler var, çözüm yok. Şu an odin ile AP file yükledim bakalım fotoğraflar duruyor mu...(durmuyor)
Samsung M22, A modelleri dahil yüksek modellerde de karşılaşan kişiler var, çözüm yok. Şu an odin ile AP file yükledim bakalım fotoğraflar duruyor mu...
Durmaz. Stock ROM flashlamışsınız, değil mi? Backup uygulamalarıyla bazı fotoğraflarınızı geri döndürebilirsiniz. Cihazı rootlayınca biraz daha fazla kurtarabiliyorsunuz.
Durmaz. Stock ROM flashlamışsınız, değil mi? Backup uygulamalarıyla bazı fotoğraflarınızı geri döndürebilirsiniz. Cihazı rootlayınca biraz daha fazla kurtarabiliyorsunuz.