TheSinyor Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 142 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2015 #1 Arkadaşlar sizce hangisi Lg G3'e root mu kurayım ? Android L mi kurayım ?
Abdullah Durukanoğlu Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #2 Android L kur. Garantinin gitmesine değmez.
omerfaruk29 Kilopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #3 2'sinide kurabilirsiniz. Hatta kernel bile yükleyebilirsiniz.
TheSinyor Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 142 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2015 #4 Lg'de root sayacı yok . Kernel işlerine pek girişmek istemiyorum Android L'de root yok ne yapayım anlayamadım ?
Lg'de root sayacı yok . Kernel işlerine pek girişmek istemiyorum Android L'de root yok ne yapayım anlayamadım ?
omerfaruk29 Kilopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #5 Android l de root var. (Custom romlarda var.) Kernel işleri birçok özellik getirir.
TheSinyor Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 142 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2015 #6 Lg G3'e nasıl Android L'ye root atabilirim yazar mısınız rica etsem ?
A Au5 Ziyaretçi 3 Mart 2015 #7 Şimdi öncelikle G3'e resmi olarak Android L gelmiş durumda, eğer yükleyip test edip Android L'den memnun kalmazsanız bence 1 2 ay Custom ROM deneyin, daha sonra Stock ROM'a geçin ve zamanla güncellemeler geldiği için hatalar da giderilmiş olacaktır.
Şimdi öncelikle G3'e resmi olarak Android L gelmiş durumda, eğer yükleyip test edip Android L'den memnun kalmazsanız bence 1 2 ay Custom ROM deneyin, daha sonra Stock ROM'a geçin ve zamanla güncellemeler geldiği için hatalar da giderilmiş olacaktır.
omerfaruk29 Kilopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #8 Custom romlarda başı çekenler hep rootlu geliyor. Yoksa kingo root ile root atablirsiniz. (iroot,vroot)
Custom romlarda başı çekenler hep rootlu geliyor. Yoksa kingo root ile root atablirsiniz. (iroot,vroot)
TheSinyor Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 142 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2015 #9 Android L bence güzel çoğu kullanıcı internette beğenmediğini yazmış bazen dünyada tek ben mi varım diye düşünüyorum Kısaca Android L'yi Beğendim .
Android L bence güzel çoğu kullanıcı internette beğenmediğini yazmış bazen dünyada tek ben mi varım diye düşünüyorum Kısaca Android L'yi Beğendim .
omerfaruk29 Kilopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #10 Bende çok sevdim. Ayrıca çok stabil.