raynty Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 SIM kartı okumadığı için root atmak istiyorum tüm adımlarıyla anlatabilir misiniz? İlk kez yapacağım.
SIM kartı okumadığı için root atmak istiyorum tüm adımlarıyla anlatabilir misiniz? İlk kez yapacağım.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 5 Ekim 2024 #2 raynty dedi: SIM kartı okumadığı için root atmak istiyorum tüm adımlarıyla anlatabilir misiniz? İlk kez yapacağım. Genişletmek için tıkla... Telefondan telefona değişiyor. Telefon modelini paylaşır mısın?
raynty dedi: SIM kartı okumadığı için root atmak istiyorum tüm adımlarıyla anlatabilir misiniz? İlk kez yapacağım. Genişletmek için tıkla... Telefondan telefona değişiyor. Telefon modelini paylaşır mısın?
raynty Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 A1peren dedi: Telefondan telefona değişiyor. Telefon modelini paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 11 Pro.
A1peren dedi: Telefondan telefona değişiyor. Telefon modelini paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 11 Pro.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 5 Ekim 2024 #4 raynty dedi: Redmi Note 11 Pro. Genişletmek için tıkla... REDMI Note 11 Pro cihazına nasıl root atılır?, How To - HardReset.info www.hardreset.info Bu sayfadaki işlemleri takip ederek yapabilirsiniz. Ama unutmayın root işlemi cihazı garanti dışı bırakır ve yanlış bir işlem cihazı kullanılamaz hale getirebilir.
raynty dedi: Redmi Note 11 Pro. Genişletmek için tıkla... REDMI Note 11 Pro cihazına nasıl root atılır?, How To - HardReset.info www.hardreset.info Bu sayfadaki işlemleri takip ederek yapabilirsiniz. Ama unutmayın root işlemi cihazı garanti dışı bırakır ve yanlış bir işlem cihazı kullanılamaz hale getirebilir.