K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Cihazımdan root erişimini kaldırmak istiyorum. Zarchiver da cihazın temel ayarlarında root adında bir dosya buldum. Bu dosyayı silersem amacıma ulaşır mıyım yoksa cihazı çöp mü ederim?
Cihazımdan root erişimini kaldırmak istiyorum. Zarchiver da cihazın temel ayarlarında root adında bir dosya buldum. Bu dosyayı silersem amacıma ulaşır mıyım yoksa cihazı çöp mü ederim?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 4 Mart 2023 #2 Hiçbir şey silme, en basit yöntem stock rom yüklemek, ama sadece root kaldırmanın da yöntemleri var. Artı 0 Eksi
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.988 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 ADB ile stock boot.img dosyasını flashlayacaksınız. Bahsettiğiniz şekilde root silinmiyor. Onlar başka şeylerin dosyası. Artı 0 Eksi
ADB ile stock boot.img dosyasını flashlayacaksınız. Bahsettiğiniz şekilde root silinmiyor. Onlar başka şeylerin dosyası.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #4 Kyraxxx dedi: Cihazımdan root erişimini kaldırmak istiyorum. Zarchiver da cihazın temel ayarlarında root adında bir dosya buldum. Bu dosyayı silersem amacıma ulaşır mıyım yoksa cihazı çöp mü ederim? Genişletmek için tıkla... aman hocam o root bu root degil. magisk ile kurduysaniz magisk uygulamasindan siliyorsunuz. veya twrp ile ne var ne yok silip rom atmanız gerek. Artı 1 Eksi
Kyraxxx dedi: Cihazımdan root erişimini kaldırmak istiyorum. Zarchiver da cihazın temel ayarlarında root adında bir dosya buldum. Bu dosyayı silersem amacıma ulaşır mıyım yoksa cihazı çöp mü ederim? Genişletmek için tıkla... aman hocam o root bu root degil. magisk ile kurduysaniz magisk uygulamasindan siliyorsunuz. veya twrp ile ne var ne yok silip rom atmanız gerek.
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Mart 2023 #5 Magisk'e gir Magisk'i kaldır diye kırmızı bir şey var eğer Magisk kurulmuşsa değilse Magisk APK kurup yapın. Ya da TWRP ile Magisk uninstaller dosyasını indirip silebilirsin Artı 0 Eksi
Magisk'e gir Magisk'i kaldır diye kırmızı bir şey var eğer Magisk kurulmuşsa değilse Magisk APK kurup yapın. Ya da TWRP ile Magisk uninstaller dosyasını indirip silebilirsin
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #6 Erdem Altunbaş dedi: Magisk'e gir Magisk'i kaldır diye kırmızı bir şey var eğer Magisk kurulmuşsa değilse Magisk APK kurup yapın. Genişletmek için tıkla... Magisk ile TWRP'den APK dosyasini flashlayinca rootlanir, telefona Magisk yuklenir, uygulamya girince indirirsiniz ve kullanirsiniz. Artı 0 Eksi
Erdem Altunbaş dedi: Magisk'e gir Magisk'i kaldır diye kırmızı bir şey var eğer Magisk kurulmuşsa değilse Magisk APK kurup yapın. Genişletmek için tıkla... Magisk ile TWRP'den APK dosyasini flashlayinca rootlanir, telefona Magisk yuklenir, uygulamya girince indirirsiniz ve kullanirsiniz.
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Mart 2023 #7 Anlatımı her şeyi var:Download Magisk Uninstaller Zip Latest Version 2023 Abdullah7 dedi: Magisk ile TWRP'den APK dosyasini flashlayinca rootlanir, telefona Magisk yuklenir, uygulamya girince indirirsiniz ve kullanirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veriyorsunuz. Artı 0 Eksi
Anlatımı her şeyi var:Download Magisk Uninstaller Zip Latest Version 2023 Abdullah7 dedi: Magisk ile TWRP'den APK dosyasini flashlayinca rootlanir, telefona Magisk yuklenir, uygulamya girince indirirsiniz ve kullanirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veriyorsunuz.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #8 Erdem Altunbaş dedi: Anlatımı her şeyi var:Download Magisk Uninstaller Zip Latest Version 2023 Yanlış bilgi veriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... hocam kendim yapiyorum neyin yanlis bilgisi bu ? Artı 0 Eksi
Erdem Altunbaş dedi: Anlatımı her şeyi var:Download Magisk Uninstaller Zip Latest Version 2023 Yanlış bilgi veriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... hocam kendim yapiyorum neyin yanlis bilgisi bu ?
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Mart 2023 #9 Birde ben TWRP'den demedimki. Cihaza APK kursun dedim. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #10 Hocam ilk önce hangi rootu yüklediniz? Artı 0 Eksi