K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Cihazımdan root erişimini kaldırmak istiyorum. Zarchiver da cihazın temel ayarlarında root adında bir dosya buldum. Bu dosyayı silersem amacıma ulaşır mıyım yoksa cihazı çöp mü ederim?
Cihazımdan root erişimini kaldırmak istiyorum. Zarchiver da cihazın temel ayarlarında root adında bir dosya buldum. Bu dosyayı silersem amacıma ulaşır mıyım yoksa cihazı çöp mü ederim?
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Mart 2023 #11 O ZIP dosyası TWRP'den flashladığımız Abdullah7 dedi: hocam kendim yapiyorum neyin yanlis bilgisi bu ? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
O ZIP dosyası TWRP'den flashladığımız Abdullah7 dedi: hocam kendim yapiyorum neyin yanlis bilgisi bu ? Genişletmek için tıkla...
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #12 Erdem Altunbaş dedi: O ZIP dosyası TWRP'den flashladığımız Genişletmek için tıkla... Windows'dan uzantıyı ZIP yapınca da oluyor, APK ile de oluyor. Her neyse olay bu degil konu sahibinin sorununu çözüme kavusturalim Artı 1 Eksi
Erdem Altunbaş dedi: O ZIP dosyası TWRP'den flashladığımız Genişletmek için tıkla... Windows'dan uzantıyı ZIP yapınca da oluyor, APK ile de oluyor. Her neyse olay bu degil konu sahibinin sorununu çözüme kavusturalim
KS KS K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #13 Kullanıcı311 dedi: Hocam ilk önce hangi rootu yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Telefonu satın aldığımda rootluydu Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Hocam ilk önce hangi rootu yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Telefonu satın aldığımda rootluydu
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Mart 2023 #14 Modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #15 Erdem Altunbaş dedi: Modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... S7 Edge Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #16 Abdullah7 dedi: Windows'dan uzantıyı ZIP yapınca da oluyor, APK ile de oluyor. Her neyse olay bu degil konu sahibinin sorununu çözüme kavusturalim. Genişletmek için tıkla... Windows'tan? Telefona yükleyip uzantısını ZIP yapıp ismini uninstaller yapınca flashlıyoruz. Uzantı adını telefonda da değiştirebiliyoruz. Kyraxxx dedi: Telefonu satın aldığımda rootluydu. Genişletmek için tıkla... Peki hocam aldığınızda SuperSU'ya da farklı bir uygulama var mıydı? Artı 0 Eksi
Abdullah7 dedi: Windows'dan uzantıyı ZIP yapınca da oluyor, APK ile de oluyor. Her neyse olay bu degil konu sahibinin sorununu çözüme kavusturalim. Genişletmek için tıkla... Windows'tan? Telefona yükleyip uzantısını ZIP yapıp ismini uninstaller yapınca flashlıyoruz. Uzantı adını telefonda da değiştirebiliyoruz. Kyraxxx dedi: Telefonu satın aldığımda rootluydu. Genişletmek için tıkla... Peki hocam aldığınızda SuperSU'ya da farklı bir uygulama var mıydı?
KS KS K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #17 Kullanıcı311 dedi: Windows'tan? Telefona yükleyip uzantısını ZIP yapıp ismini uninstaller yapınca flashlıyoruz. Uzantı adını telefonda da değiştirebiliyoruz. Peki hocam aldığınızda SuperSU'ya da farklı bir uygulama var mıydı? Genişletmek için tıkla... Formatlı geldi Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Windows'tan? Telefona yükleyip uzantısını ZIP yapıp ismini uninstaller yapınca flashlıyoruz. Uzantı adını telefonda da değiştirebiliyoruz. Peki hocam aldığınızda SuperSU'ya da farklı bir uygulama var mıydı? Genişletmek için tıkla... Formatlı geldi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #18 Hocam en sağlıklısı verileri yedekleyip ROM atmak. Artı 0 Eksi
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Mart 2023 #19 Kyraxxx dedi: S7 Edge. Genişletmek için tıkla... TWRP moduna nasıl alınır. Ses yükseltme on of ve orta tuşa aynı anda basalım S7 Edge yazısı gelince on ofdan bırakalım gelen ekranı fotoğraf çekip atar mısınız? Kullanıcı311 dedi: Hocam en sağlıklısı verileri yedekleyip ROM atmak. Genişletmek için tıkla... Cihaza IMEI repair yapılmışsa şebeke gider. Artı 0 Eksi
Kyraxxx dedi: S7 Edge. Genişletmek için tıkla... TWRP moduna nasıl alınır. Ses yükseltme on of ve orta tuşa aynı anda basalım S7 Edge yazısı gelince on ofdan bırakalım gelen ekranı fotoğraf çekip atar mısınız? Kullanıcı311 dedi: Hocam en sağlıklısı verileri yedekleyip ROM atmak. Genişletmek için tıkla... Cihaza IMEI repair yapılmışsa şebeke gider.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #20 Kyraxxx dedi: Formatlı geldi. Genişletmek için tıkla... Root Checker ile kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi