K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Cihazımdan root erişimini kaldırmak istiyorum. Zarchiver da cihazın temel ayarlarında root adında bir dosya buldum. Bu dosyayı silersem amacıma ulaşır mıyım yoksa cihazı çöp mü ederim?
Cihazımdan root erişimini kaldırmak istiyorum. Zarchiver da cihazın temel ayarlarında root adında bir dosya buldum. Bu dosyayı silersem amacıma ulaşır mıyım yoksa cihazı çöp mü ederim?
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Mart 2023 #21 Bir IMEI kontrol eder misiniz e-Devlet'ten Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #22 Erdem Altunbaş dedi: TWRP moduna nasıl alınır. Ses yükseltme on of ve orta tuşa aynı anda basalım S7 Edge yazısı gelince on ofdan bırakalım gelen ekranı fotoğraf çekip atar mısınız? Cihaza IMEI repair yapılmışsa şebeke gider. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Root atılmış ise zaten muhtemelen IMEI atılmıştır. Yedek almak lazım. Artı 0 Eksi
Erdem Altunbaş dedi: TWRP moduna nasıl alınır. Ses yükseltme on of ve orta tuşa aynı anda basalım S7 Edge yazısı gelince on ofdan bırakalım gelen ekranı fotoğraf çekip atar mısınız? Cihaza IMEI repair yapılmışsa şebeke gider. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Root atılmış ise zaten muhtemelen IMEI atılmıştır. Yedek almak lazım.
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Mart 2023 #23 Root kaldırmak sıkıntılı olur. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #24 Erdem Altunbaş dedi: Root kaldırmak sıkıntılı olur. Genişletmek için tıkla... O yüzden Stock ROM atılmalı. Artı 0 Eksi
Erdem Altunbaş dedi: Root kaldırmak sıkıntılı olur. Genişletmek için tıkla... O yüzden Stock ROM atılmalı.
KS KS K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #25 Hocam Magisk'ten kaldırmayı denedim yeniden başlattı ama işe yaramadı Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #26 Kyraxxx dedi: Hocam Magisk'ten kaldırmayı denedim yeniden başlattı ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hocam e-Devlet üzerinden her IMEI için sorgulama yapar mısınız? Sonra çıkan sonucu fotoğraf olarak atın amam IMEI kısmını sansürleyin. Artı 0 Eksi
Kyraxxx dedi: Hocam Magisk'ten kaldırmayı denedim yeniden başlattı ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hocam e-Devlet üzerinden her IMEI için sorgulama yapar mısınız? Sonra çıkan sonucu fotoğraf olarak atın amam IMEI kısmını sansürleyin.
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Mart 2023 #27 Kullanıcı311 dedi: Hocam e-Devlet üzerinden her IMEI için sorgulama yapar mısınız? Sonra çıkan sonucu fotoğraf olarak atın amam IMEI kısmını sansürleyin. Genişletmek için tıkla... Cihaza stock ROM atarsa patch sertifika silinir ve şebeke gelmez. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Hocam e-Devlet üzerinden her IMEI için sorgulama yapar mısınız? Sonra çıkan sonucu fotoğraf olarak atın amam IMEI kısmını sansürleyin. Genişletmek için tıkla... Cihaza stock ROM atarsa patch sertifika silinir ve şebeke gelmez.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #28 Erdem Altunbaş dedi: Cihaza stock ROM atarsa patch sertifika silinir ve şebeke gelmez. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bende yaşadım. Artı 0 Eksi
Erdem Altunbaş dedi: Cihaza stock ROM atarsa patch sertifika silinir ve şebeke gelmez. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bende yaşadım.
KS KS K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #29 Kullanıcı311 dedi: Hocam e-Devlet üzerinden her IMEI için sorgulama yapar mısınız? Sonra çıkan sonucu fotoğraf olarak atın amam IMEI kısmını sansürleyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Hocam e-Devlet üzerinden her IMEI için sorgulama yapar mısınız? Sonra çıkan sonucu fotoğraf olarak atın amam IMEI kısmını sansürleyin. Genişletmek için tıkla...
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #30 Kyraxxx dedi: Eki Görüntüle 1690572 Genişletmek için tıkla... Düşündüğüm gibi IMEI klonlama yapılmış. Artı 1 Eksi
Kyraxxx dedi: Eki Görüntüle 1690572 Genişletmek için tıkla... Düşündüğüm gibi IMEI klonlama yapılmış.