K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Cihazımdan root erişimini kaldırmak istiyorum. Zarchiver da cihazın temel ayarlarında root adında bir dosya buldum. Bu dosyayı silersem amacıma ulaşır mıyım yoksa cihazı çöp mü ederim?
Cihazımdan root erişimini kaldırmak istiyorum. Zarchiver da cihazın temel ayarlarında root adında bir dosya buldum. Bu dosyayı silersem amacıma ulaşır mıyım yoksa cihazı çöp mü ederim?
KS KS K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #41 Erdem Altunbaş dedi: Evet yanar. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ne yapmalıyım bu sorunu düzeltmek için? Artı 0 Eksi
Erdem Altunbaş dedi: Evet yanar. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ne yapmalıyım bu sorunu düzeltmek için?
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 6 Mart 2023 #42 Kyraxxx dedi: Peki hocam ne yapmalıyım bu sorunu düzeltmek için? Genişletmek için tıkla... Bu cihaza yazılım atıldıktan sonra chimera tool ile patch sertifika yapılacak bu program ücretli bir program ve cep telefonu tamir servislerinde bulunabilir. Artı 0 Eksi
Kyraxxx dedi: Peki hocam ne yapmalıyım bu sorunu düzeltmek için? Genişletmek için tıkla... Bu cihaza yazılım atıldıktan sonra chimera tool ile patch sertifika yapılacak bu program ücretli bir program ve cep telefonu tamir servislerinde bulunabilir.