mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #11 Bilgikayarcı dedi: Sebebi nedir ben J7 2016'ımda Android 11'e yükselttim. SIM kart takmadım ama IMEI hala duruyordu kontrol etmiştim. Genişletmek için tıkla... J7 hangi sürüm idi yani stok ROM kaç idi.
Bilgikayarcı dedi: Sebebi nedir ben J7 2016'ımda Android 11'e yükselttim. SIM kart takmadım ama IMEI hala duruyordu kontrol etmiştim. Genişletmek için tıkla... J7 hangi sürüm idi yani stok ROM kaç idi.
Bilgikayarcı Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #12 mcholmes network dedi: J7 hangi sürüm idi yani stok ROM kaç idi. Genişletmek için tıkla... 8.0.1
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #13 Bilgikayarcı dedi: 8.0.1 Genişletmek için tıkla... Arada 3 sürüm var yani yine bir sorun oluşturmaz ve sürümü KitKat veya jelly bean gibi eski değil onun için yüklenmiş ve IMEI çalışmış.
Bilgikayarcı dedi: 8.0.1 Genişletmek için tıkla... Arada 3 sürüm var yani yine bir sorun oluşturmaz ve sürümü KitKat veya jelly bean gibi eski değil onun için yüklenmiş ve IMEI çalışmış.
Yunusbey1934 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #14 Heribert Yavuz dedi: Patch bozulabiliyor (şebeke) veya Bootloop'ta kalıyor. Çözümü tekrardan IMEI ve patch atmak. Genişletmek için tıkla... Hocam şebeke felan hiç sorun değil kuryelik yapıyorum pos cihazı olarak kullanacağım Bilgikayarcı dedi: Telefon modeliniz nedir? Stock ROM değil orjinal boot.img dosyasını atmamız gerekiyor Genişletmek için tıkla... Samsung j7 pro içindeki hiç bir dosya önemli değil sadece pos cihazı olarak kullanacağım nasıl çözebilirim ya mcholmes network dedi: Telefon modeliniz nedir? Stok ROM ile alakası yok çünkü LineageOS'de veya CM de neden olmuyor bunlar da Custom ROM. Genişletmek için tıkla... Hangisi bilmem anlamam ama doğru çözüm lazım hocam şebeke felan hiç problem değil telefonda bankacılık uygulamasına girsin yeterli
Heribert Yavuz dedi: Patch bozulabiliyor (şebeke) veya Bootloop'ta kalıyor. Çözümü tekrardan IMEI ve patch atmak. Genişletmek için tıkla... Hocam şebeke felan hiç sorun değil kuryelik yapıyorum pos cihazı olarak kullanacağım Bilgikayarcı dedi: Telefon modeliniz nedir? Stock ROM değil orjinal boot.img dosyasını atmamız gerekiyor Genişletmek için tıkla... Samsung j7 pro içindeki hiç bir dosya önemli değil sadece pos cihazı olarak kullanacağım nasıl çözebilirim ya mcholmes network dedi: Telefon modeliniz nedir? Stok ROM ile alakası yok çünkü LineageOS'de veya CM de neden olmuyor bunlar da Custom ROM. Genişletmek için tıkla... Hangisi bilmem anlamam ama doğru çözüm lazım hocam şebeke felan hiç problem değil telefonda bankacılık uygulamasına girsin yeterli
Bilgikayarcı Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #15 Yunusbey1934 dedi: Hocam şebeke felan hiç sorun değil kuryelik yapıyorum pos cihazı olarak kullanacağım Samsung j7 pro içindeki hiç bir dosya önemli değil sadece pos cihazı olarak kullanacağım nasıl çözebilirim ya Hangisi bilmem anlamam ama doğru çözüm lazım hocam şebeke felan hiç problem değil telefonda bankacılık uygulamasına girsin yeterli Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlar silmeyin diyor Magisk indirip Root'u kontrol edin muhtemelen Magiskdir ordan Magiski kaldırı seçip kaldırabilirsiniz.
Yunusbey1934 dedi: Hocam şebeke felan hiç sorun değil kuryelik yapıyorum pos cihazı olarak kullanacağım Samsung j7 pro içindeki hiç bir dosya önemli değil sadece pos cihazı olarak kullanacağım nasıl çözebilirim ya Hangisi bilmem anlamam ama doğru çözüm lazım hocam şebeke felan hiç problem değil telefonda bankacılık uygulamasına girsin yeterli Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlar silmeyin diyor Magisk indirip Root'u kontrol edin muhtemelen Magiskdir ordan Magiski kaldırı seçip kaldırabilirsiniz.
Yunusbey1934 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #16 Bilgikayarcı dedi: Hocam arkadaşlar silmeyin diyor Magisk indirip Root'u kontrol edin muhtemelen Magisk'dir oradan Magisk'i kaldırı seçip kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnan hiç bilmiyorum ama Magisk değil ise telefon bozulur diye duydum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2025
Bilgikayarcı dedi: Hocam arkadaşlar silmeyin diyor Magisk indirip Root'u kontrol edin muhtemelen Magisk'dir oradan Magisk'i kaldırı seçip kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnan hiç bilmiyorum ama Magisk değil ise telefon bozulur diye duydum.