Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #21 Warenss dedi: Unroot nasıl yapılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Cihaz ne?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.003 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #22 sukuterkopke dedi: O yüzden izin vermiyor. Unroot yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Shamiko ile, Zygisk ile de gizlemeyebilir. Root kaldırma biraz zor olabilir. Arkadaş rootun ne olduğunu bilmiyor daha.
sukuterkopke dedi: O yüzden izin vermiyor. Unroot yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Shamiko ile, Zygisk ile de gizlemeyebilir. Root kaldırma biraz zor olabilir. Arkadaş rootun ne olduğunu bilmiyor daha.
Warenss Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #23 Kullanıcı311 dedi: Telefon modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 Pro. Better Call Mike dedi: Cihaz ne? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 Pro.
Kullanıcı311 dedi: Telefon modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 Pro. Better Call Mike dedi: Cihaz ne? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 Pro.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.003 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #24 Better Call Mike dedi: Ama rootun ne olduğunu bilmiyorsunuz ve kullanmadığınız için arkadaşın dediği gibi Unroot yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir modül yükleyip geçmek daha kolay olmaz mı?
Better Call Mike dedi: Ama rootun ne olduğunu bilmiyorsunuz ve kullanmadığınız için arkadaşın dediği gibi Unroot yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir modül yükleyip geçmek daha kolay olmaz mı?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #25 Crownguard dedi: Shamiko ile, Zygisk ile de gizlemeyebilir. Root kaldırma biraz zor olabilir. Arkadaş rootun ne olduğunu bilmiyor daha. Genişletmek için tıkla... ROM atarız düzelir herhalde. Telefonun kaçak olduğunu düşünüyorum o yüzden sıkıntı çıkabilir. Warenss dedi: Redmi Note 9 Pro. Redmi Note 9 Pro. Genişletmek için tıkla... Tamam. Dediğim şeyi yapın. Root öcü değil, abartmayın.
Crownguard dedi: Shamiko ile, Zygisk ile de gizlemeyebilir. Root kaldırma biraz zor olabilir. Arkadaş rootun ne olduğunu bilmiyor daha. Genişletmek için tıkla... ROM atarız düzelir herhalde. Telefonun kaçak olduğunu düşünüyorum o yüzden sıkıntı çıkabilir. Warenss dedi: Redmi Note 9 Pro. Redmi Note 9 Pro. Genişletmek için tıkla... Tamam. Dediğim şeyi yapın. Root öcü değil, abartmayın.
Warenss Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #26 Attım hocam. Dosya Ekleri Screenshot_2023-07-21-00-11-26-209_com.topjohnwu.magisk.jpg 61,1 KB · Görüntüleme: 50
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #27 Warenss dedi: Redmi Note 9 Pro. Redmi Note 9 Pro. Genişletmek için tıkla... Hocam internetten şu an telefonda kullandığınız ROM'u indirin içindeki boot.img dosyasını telefona flashlayın root gidecektir. Better Call Mike dedi: Hocam internetten şu an telefonda kullandığınız ROM'u indirin içindeki boot. İmg dosyasını telefona flashlayın root gidecektir. Genişletmek için tıkla... Ama cihazınız kaçaksa IMEI gidebilir orasını bilemem.
Warenss dedi: Redmi Note 9 Pro. Redmi Note 9 Pro. Genişletmek için tıkla... Hocam internetten şu an telefonda kullandığınız ROM'u indirin içindeki boot.img dosyasını telefona flashlayın root gidecektir. Better Call Mike dedi: Hocam internetten şu an telefonda kullandığınız ROM'u indirin içindeki boot. İmg dosyasını telefona flashlayın root gidecektir. Genişletmek için tıkla... Ama cihazınız kaçaksa IMEI gidebilir orasını bilemem.
Warenss Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #28 Better Call Mike dedi: Hocam internetten şu an telefonda kullandığınız ROM'u indirin içindeki boot. İmg dosyasını telefona flashlayın root gidecektir. Ama cihazınız kaçaksa IMEI gidebilir orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Peki bu şekilde kullansam bir şey olur mu?
Better Call Mike dedi: Hocam internetten şu an telefonda kullandığınız ROM'u indirin içindeki boot. İmg dosyasını telefona flashlayın root gidecektir. Ama cihazınız kaçaksa IMEI gidebilir orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Peki bu şekilde kullansam bir şey olur mu?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #29 Better Call Mike dedi: Hocam internetten şu an telefonda kullandığınız ROM'u indirin içindeki boot. İmg dosyasını telefona flashlayın root gidecektir. Ama cihazınız kaçaksa IMEI gidebilir orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam belki ZIP olarak flashlanmıştır.
Better Call Mike dedi: Hocam internetten şu an telefonda kullandığınız ROM'u indirin içindeki boot. İmg dosyasını telefona flashlayın root gidecektir. Ama cihazınız kaçaksa IMEI gidebilir orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam belki ZIP olarak flashlanmıştır.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #30 Kullanıcı311 dedi: ROM atarız düzelir herhalde. Telefonun kaçak olduğunu düşünüyorum o yüzden sıkıntı çıkabilir. Tamam. Dediğim şeyi yapın. Root öcü değil, abartmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de rootsuz telefon kullanamıyorum ama arkadaş kullanmayı bilmediği için unroot yapmak daha mantıklı geldi. Tabi kendisi bilir rootlu cihaz kullanmayı öneririm.
Kullanıcı311 dedi: ROM atarız düzelir herhalde. Telefonun kaçak olduğunu düşünüyorum o yüzden sıkıntı çıkabilir. Tamam. Dediğim şeyi yapın. Root öcü değil, abartmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de rootsuz telefon kullanamıyorum ama arkadaş kullanmayı bilmediği için unroot yapmak daha mantıklı geldi. Tabi kendisi bilir rootlu cihaz kullanmayı öneririm.