Suskunkh Hectopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #1 Telefonum Casper VIA M4 bilgisayrdan bağlayarak kingoroot programı ile root atmayı deniyorum ama her seferinde %97'e falan geldiğinde "root failed" hatası çıkıyor ne yapmam lazım? Başka root uygulamalarını denediğimde olmuyor.
Telefonum Casper VIA M4 bilgisayrdan bağlayarak kingoroot programı ile root atmayı deniyorum ama her seferinde %97'e falan geldiğinde "root failed" hatası çıkıyor ne yapmam lazım? Başka root uygulamalarını denediğimde olmuyor.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #2 Internette araştırın. "Tek tıkla root" uygulamaları her cihazda çalışmıyor.
Suskunkh Hectopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #3 Cruslan dedi: Internette araştırın. "Tek tıkla root" uygulamaları her cihazda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayardan USB kablo ile de denedim tek tıkla da denedim ikisi de olmuyor.
Cruslan dedi: Internette araştırın. "Tek tıkla root" uygulamaları her cihazda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayardan USB kablo ile de denedim tek tıkla da denedim ikisi de olmuyor.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #4 Suskunkh dedi: Hayır bilgisayardan USB kablo ile de denedim tek tıkla da denedim ikisi de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Casper modellerinde bootloader kilidi var diye biliyorum. Onu açmadan yazılımda oynama yapamazsınız.
Suskunkh dedi: Hayır bilgisayardan USB kablo ile de denedim tek tıkla da denedim ikisi de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Casper modellerinde bootloader kilidi var diye biliyorum. Onu açmadan yazılımda oynama yapamazsınız.