Root ve Rom Faydalı mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağolasın teşekkürler yardımın için yarın devam edeceğiz artık bende yatıyorum Sami kardeşim sahada iyi geceler

Sağolasın teşekkürler yardımın için yarın devam edeceğiz artık bende yatıyorum Sami kardeşim sahada iyi geceler

Eğer buradan konuşmaya devam edersek bence ceza yiyeceğiz. Onun için lütfen ama lütfen videoyu izle, anlamazsan bir daha izle. Anlayana kadar.

Telefonumu 1. de root edemedim fakat başka md.5 buldum S3 için ve şuan root edildi güncelleme dedim modifiye edildi yazısını görünce root oldu tamamdır Superuser de var şimdi rom yükleyeceğim sanırım?

Odin İle CWM yüklediniz mi?
Ayıpsın evet yükledim ve sorunsuz çalışıyor denedim, şimdi tek isteğim Android 4.4.2 li cyanogen mod S3 le uyumlu olan, sanırım türkçe seçeneği çıkıyor custom rom yüklerken (Kurma aşaması bittiğinde hesap ekle fln dediği yerde) değiştirebiliyoruz yani?

Evet. Hatta ilk başta Welcome! diyor, aşağı doğru indirerek Türkçe'yi buluyorsunuz. Şimdi yavaştan başlayalım. CWM'ye girin, "Backup and restore" kısmına girin ve "backup" diyin. Bekleyin. İşlem bitince, yine "Backup and restore" kısmına girin ve busefer restore diyin. Orada tarih yazacak, yani bi dosya olacak ama isminde tarih olacak, ama o dosyayı yüklemeyin. Örneğin :
08.03.2014 10.40
Bu şekilde. Backup Nedir diyebilirsiniz, Backup telefonunuzun yedeğini alıyor, diyelimki CyanogenMod'u beğenmediniz, eski haline aldığınız Backup ile dönebilirsiniz.

Sağolasın benim için rica etsem Android 4.4.2 s3 ile uyumlu rom bulabilir misin? CyanogenMod olabilir örneğin.

Ben Cyanogenmod da kullandım ama bence fazla stabil değil.

Şu anda Slimbean 4.3 kullanıyorum. 4.4.2 sürümü de çıkmış. Ben bunu yüklemenizi öneririm.

Downloads - i9300 - Slim-i9300-4.4.2.build.3-OFFICIAL-3091

Downloads - Addons4.4 - Slim_minimal_gapps.4.4.2.build.3

Önce yukarıdaki linkler ile ROM'u ve Gapps dosyasını indirin ve bir hafıza kartına kopyalayıp, o kartı telefona takın.

Sonra telefonu kapatın. Ardından ise ses açma + Home + Power tuşlarına basılı tutarak Recovery Moda giriş yapın.

Sonrasında Wipe Data / Factory Reset ve Wipe Cache işlemlerini uygulayın.

Ardından İnstall Zip From SD Card bölümünden önce ROM dosyasını, sonra da Gapps dosyasını yükleyin.

Açıldığı zaman dil seçimini yapabilirsiniz.

Fakat ROM ilk başta 245 DPİ olarak geliyor. Yani ekran küçük görünecek.

Bunu düzeltmek için Menü / Ayarlar / interface / General / LCD Density bölümüne girin. Sonra Change LCD Density To Stock Value kısmını 320 olarak değiştirin.

Sonra, Clear All Revelant Market Data ve Reboot tuşlarına sırası ile tıklayın.

Artık ROM'unuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…