3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 8 Mart 2014 #171 baybarsyontar dedi: SlimBean 4.4.2 Rom'unu yüklemeye çalışayım bakayım Emou açıksa bir kaç resim atabilir mi acaba SlimBean'dan ? Genişletmek için tıkla... CyanogenMod ekibinin yaptığı romlar bence daha stabil. Zaten çoğu ROM CyanogenMod tabanlı oluyor.
baybarsyontar dedi: SlimBean 4.4.2 Rom'unu yüklemeye çalışayım bakayım Emou açıksa bir kaç resim atabilir mi acaba SlimBean'dan ? Genişletmek için tıkla... CyanogenMod ekibinin yaptığı romlar bence daha stabil. Zaten çoğu ROM CyanogenMod tabanlı oluyor.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2014 #172 samienes06 dedi: CyanogenMod ekibinin yaptığı romlar bence daha stabil. Zaten çoğu ROM CyanogenMod tabanlı oluyor. Genişletmek için tıkla... S5 ROM'dan Başkasını tanımam. <3
samienes06 dedi: CyanogenMod ekibinin yaptığı romlar bence daha stabil. Zaten çoğu ROM CyanogenMod tabanlı oluyor. Genişletmek için tıkla... S5 ROM'dan Başkasını tanımam. <3
Splitbreed Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 61 Yer Bursa Daha fazla Meslek Serbest 8 Mart 2014 #173 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bakıyorum da, sen işi çözdün. Genişletmek için tıkla... Tabii ki sizden öğrendiklerimle ekstra bilgiler edindim Bu arada baybars Slimkat 4.4.2 yükleme 4.3 yükle.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bakıyorum da, sen işi çözdün. Genişletmek için tıkla... Tabii ki sizden öğrendiklerimle ekstra bilgiler edindim Bu arada baybars Slimkat 4.4.2 yükleme 4.3 yükle.
baybarsyontar Megapat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamera Asistani 8 Mart 2014 #174 samienes06 dedi: CyanogenMod ekibinin yaptığı romlar bence daha stabil. Zaten çoğu ROM CyanogenMod tabanlı oluyor. Genişletmek için tıkla... SlimBean bakayım bir olmazsa Cyanogen'e dönerim
samienes06 dedi: CyanogenMod ekibinin yaptığı romlar bence daha stabil. Zaten çoğu ROM CyanogenMod tabanlı oluyor. Genişletmek için tıkla... SlimBean bakayım bir olmazsa Cyanogen'e dönerim
3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 8 Mart 2014 #175 Hep Berkant yüzünden oldu böyle şeyler. Ne güzel ben size CyanogenMod yükletecektim.
Splitbreed Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 61 Yer Bursa Daha fazla Meslek Serbest 8 Mart 2014 #176 baybarsyontar dedi: SlimBean bakayım bir olmazsa Cyanogen'e dönerim Genişletmek için tıkla... 4.3 yükle kardeşim boşuna zahmet etme 4.4 yükleme, ben sana diyeyimde
baybarsyontar dedi: SlimBean bakayım bir olmazsa Cyanogen'e dönerim Genişletmek için tıkla... 4.3 yükle kardeşim boşuna zahmet etme 4.4 yükleme, ben sana diyeyimde
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2014 #177 baybarsyontar dedi: SlimBean bakayım bir olmazsa Cyanogen'e dönerim Genişletmek için tıkla... S5! Bi split abi kursun. Beğenirse sende bi bakarsın.
baybarsyontar dedi: SlimBean bakayım bir olmazsa Cyanogen'e dönerim Genişletmek için tıkla... S5! Bi split abi kursun. Beğenirse sende bi bakarsın.
Splitbreed Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 61 Yer Bursa Daha fazla Meslek Serbest 8 Mart 2014 #178 15 yaşındayım diye abi demene gerek yok Rom indirme tamamlandı şuan telefona yükleme işlemini gerçekleştireceğim bol şans dileyin
15 yaşındayım diye abi demene gerek yok Rom indirme tamamlandı şuan telefona yükleme işlemini gerçekleştireceğim bol şans dileyin
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2014 #179 Splitbreed dedi: 15 yaşındayım diye abi demene gerek yok Rom indirme tamamlandı şuan telefona yükleme işlemini gerçekleştireceğim bol şans dileyin Genişletmek için tıkla... Bol şans diliyorum. Kur bakalım, hayırlısı...
Splitbreed dedi: 15 yaşındayım diye abi demene gerek yok Rom indirme tamamlandı şuan telefona yükleme işlemini gerçekleştireceğim bol şans dileyin Genişletmek için tıkla... Bol şans diliyorum. Kur bakalım, hayırlısı...